Verkocht

Berghorst 7468 KD Enter

105m2
Wonen
4
Kamers
284m2
Perceel
2023
Bouwjaar
De Berghorst Fase 2: wonen op een historisch Enterse plek!

De Berghorst wordt een aantrekkelijke, groene en ruim opgezette woonwijk welke geheel past in de informele, dorpse Enterse sfeer. De nieuwe wijk zal bestaan uit een afwisselende mix van vrijstaande woningen, tweekappers, rijwoningen én appartementen. De Berghorst biedt kansen voor jong en oud, starter of doorstromer, alleenstaand of gezinnen. Namens onze opdrachtgever KondorWessels Projecten mogen wij u vier levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen aanbieden!

De vier levensloopbestendige woningen liggen in een rustige woonstraat op bijzonder ruime kavels van 284 m2 tot 308 m2, met een gebruiksoppervlak van 105 m2. De tuinen van deze woningen zijn op het Oosten gericht. Klaar voor de toekomst en zeer energiezuinig (nul op de meter!)

De woningen bestaan uit 1 laag met een kap en bieden ruim 105 m2 aan gebruiksoppervlak. Door de indeling wordt deze fijne ruimte optimaal benut. Dat begint bij de ruime hal met toegang tot het toilet. Van daaruit kom je in de aangename lichte woonkamer. Deze heeft een open keuken en een gezellige, tuin-gerichte eethoek. Beneden is er een royale slaapkamer met uitzicht op de tuin en een fijne badkamer gelegen.

Op de eerste verdieping kun zijn nog twee extra slaapkamers gecreëerd of is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld de was op te hangen of een werkplek in te richten.
De woningen zijn gasloos en duurzaam. De oostzijde van het dak ligt vol met zonnepanelen, zodat je geen of nauwelijks energiekosten hebt. De luchtwarmtepomp is binnen mooi weggewerkt in een kast op de eerste verdieping. Buiten zit de unit op het dak bij de schoorsteen, geen zoemend geluid in de tuin dus!

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap waar iedereen zich snel thuis voelt. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen, met kilometers aan wandel- en fietsroutes. Enter heeft een zeer veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met verschillende basisscholen, drie supermarkten en een directe busverbinding naar onder andere Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1.

De woningen :

Kavel Perceelgrootte GBO  Koopsom  Status
38  298 m2  105 m2  –  Onder optie
39  284 m2  105 m2  € 399.000,00 Beschikbaar
40  286 m2  105 m2  € 405.000,00 Beschikbaar
41  308 m2  105 m2  € 417.500,00 Beschikbaar

De genoemde koopsommen betreffen vrij op naam (V.O.N.) prijzen, dat wil zeggen inclusief 21% omzetbelasting en overdrachtskosten (notaris- en kadasterkosten).

Opleveringsniveau :
Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden met o.a.:
– Badkamer voorzien van wastafel, wandcloset en douche;
– Luchtwarmtepomp (gasloos wonen);
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping;
– Kunststof kozijnen;
– Triple HR+++ glas in de complete woning;
– Zonnepanelen;
– Buitenkraan;
– Dubbele wandcontactdoos in meterkast;
– Buitenberging (ca. 6 m2);
– Balansventilatie;
– Gelegen in een groene, levendige woonomgeving!
– Nul-op-de-meter, uiterst duurzaam!

Bijzonderheden :
– Voor alle woningen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar, echter kan het college van burgemeester en wethouders ontheffing verlenen in bepaalde gevallen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 augustus 2023
Verkoopdatum
26 april 2024
Looptijd
8 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.800
Aangeboden sinds
16 augustus 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
284 m2
Inhoud van de woning
425 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview