Acht Boerijen 29 7981 EK Diever

118m2
Wonen
5
Kamers
409m2
Perceel
2010
Bouwjaar
Ruime, moderne en energiezuinige 2-ONDER-1 KAP woning in de wijk Kalterbroeken aan de rand van Diever. Direct gelegen aan een ecologische zone en visvijver op een ruime kavel van 409 m2. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van een WTW-unit en heeft het energielabel A
Begane grond
U komt binnen in de hal waar zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping bevinden. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer en keuken.
De woonkamer heeft openslaande tuindeuren, een houtkachel en een fraaie laminaat vloer. De keuken is modern en voorzien van diverse apparatuur.

Eerste verdieping
Op de eerste eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een ruime overloop met vaste trap naar de zolderverdieping en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping
De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap, hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger en tevens staan hier de diverse installaties. De zolderverdieping kan daarnaast ook prima dienst doen als hobbykamer of bijvoorbeeld als vierde slaapkamer.

Tuin
De tuin aan de voorzijde is gelegen op het noorden en naast de woning is een ruime oprit met ruimte voor meerdere auto's.
De diepe tuin aan de achterzijde is gelegen op het zuiden en netjes aangelegd. In de achtertuin staat ook de fraaie houten garage met terrasoverkapping.

Details
- Bouwjaar 2010
- Energielabel A
- WTW unit
- Zonnepanelen
- Zonneboiler
- Houtkachel
- Hete lucht verwarming
- Fraaie ligging

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.839
Aangeboden sinds
3 september 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
409 m2
Inhoud van de woning
509 m3
Oppervlakte externe bergruimte
32 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview