Paardeweide 9 7973 KS Darp

180m2
Wonen
5
Kamers
1850m2
Perceel
1975
Bouwjaar
Op een rustig, landelijk gelegen locatie, met uitzicht op de Bisschopsberg in het buitengebied van Havelte staat deze fraaie, rietgedekte WOONBOERDERIJ. Deze bijzonder ruime, gelijkvloerse woning is goed onderhouden, goed geïsoleerd en heeft een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin rondom de woning. De woning is in 1974 geheel opnieuw opgebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van de oude bouwmaterialen, onder andere zijn de originele gebinten bewaard gebleven.

Met natuurgebied het Holtingerveld en de Nationale Parken Dwingelderveld en Weerribben-Wieden om de hoek en de aansluiting op de A32/A28 nabij, een fijne plek om rustig te wonen. Midden tussen de weilanden ziet u de koeien en schapen lopen en zijn er regelmatig reeën te zien.
Begane grond
De woning beschikt over een ruime en hoge woonkamer met een massief Frans eiken vloer, radiatoren, convectorputten en houtkachel. De woonkamer grenst aan de half open woonkeuken welke compleet en modern is. Verder is er een bijkeuken waar zich de CV ketel, een wasbak en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger bevinden.

Daarnaast beschikt de woning over een ruime hal met antieke plavuizen, een ruim toilet, 4 slaapkamers en een badkamer. De moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel, ligbad, douche, designradiator en vloerverwarming. Alle slaapkamers beschikken over vloerverwarming en de ouderslaapkamer heeft tevens een radiator.

Eerste verdieping
Over de gehele lengte van de woning is een via een vlizotrap bereikbare, ruime bergzolder.

Tuin
De tuin met meerdere terrassen is fraai aangelegd en bijzonder goed onderhouden. Rondom zijn wandcontactdozen en verlichting aangebracht en ook de oprit heeft apart geschakelde verlichting. De ruime schuur heeft een warm water voorziening door middel van een boiler, een eigen groepenkast en een hydrofoor welke is aangesloten op de waterbron in de tuin. Achter in de tuin is een gezellig, rietgedekt prieel met elektra aansluiting en verwarming. Ook is er een aan twee zijden toegankelijke houtberging.

Details
- Landelijk gelegen
- 180 m2 woonoppervlakte
- Energielabel C
- volledig dubbel glas HR ++ (m.u.v. hal)
- Dakisolatie
- Spouwmuurisolatie
- Vloerverwarming gedeeltelijk
- hardhouten deuren en kozijnen
- traditioneel gedekt rieten dak

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.306
Aangeboden sinds
10 september 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1850 m2
Inhoud van de woning
820 m3
Oppervlakte externe bergruimte
34 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
37 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, alarmsysteem, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview