Korte Ring 11 4311 AP Bruinisse

Wonen 156m2
Kamers 6
Perceel 270m2
Bouwjaar 1952
Ondernemersplannen, een eigen winkel en/of atelier oprichten, veel hobbyruimte nodig, een grotere gezinssamenstelling, of een combinatie van de hiervoor genoemde zaken?
U ziet het, er zijn bij dit WOON-/WINKELPAND ( ca. 1952 ) met GARAGE, gelegen op 270 m2 eigen grond veel mogelijkheden, gezien de bestemming ”Woondoeleinden en Detailhandel”!
Het oogt strak en is dan ook goed onderhouden, aan het interieur kunt u desgewenst uw eigen accenten aanbrengen.
Ruimte? Die is er in overvloed, oftewel een inhoud van ca. 650 m3.
De ligging? In het bedrijvige dorpscentrum van Bruinisse op een rustige locatie.
Het hoe en wat vertellen en laten we u verder graag zien in een vrijblijvende bezichtiging.

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl
Begane grond
Begane grond:
Entree voorzijde c.q. de ingang van het winkelgedeelte ( ca. 3,93 x 5,85 m. ) met de winkelpui v.v. toegangsdeur, verdikt enkelglas en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
Tevens is er in dit winkelgedeelte nog een watertapkraan en hier is tevens de meterkast ( met o.a. voldoende oude groepen, 380 V-krachtstroomgroep(en) en een dubbeltariefmeter ).
Zowel de betonvloer, alsmede de stenen wanden zijn vrijwel geheel licht betegeld met daarboven een gipsplaten plafondafwerking.
Vanuit dit winkelgedeelte toegang naar de (tussen)hal en naar de achtergelegen (voormalige slagerij)ruimte.
(Voormalige slagerij)ruimte ( ca. 7,84 x 3,91 m. minus 1,21 x 1,08 m. (toilet) is net als het winkelgedeelte ook aan de stenen wanden en op de betonvloer vrijwel geheel licht betegeld met hierboven daarentegen een zachtboard plafondafwerking. Ook hier is 380 V-krachtstroom, enkele beglazing met een handbedienbaar zonnescherm ( aan achterzijde ) en een watermengkraan aanwezig. Hier is tevens de achterdeur aanwezig, welke toegang biedt naar de achtertuin. Vanuit deze ruimte eveneens toegang naar de gesloten keuken.
(Tussen)hal ( ca. 3,30 x 1,08 en 1,04 x 0,80 m. ), welke te bereiken is vanuit het winkelgedeelte, alsmede ook vanuit de gesloten keuken en de woonkamer.
Centraal verwarmde (tussen)hal is v.v. een verdiepte kelderkast ( v.v. de watermeter en verlichting ), de trapopgang naar de 1e verdieping, telefoon aansluiting en het toilet.
Toilet ( 1,08 x 0,96 m. ) met closet en een fonteintje, is aan de wanden deels (donkergroen) betegeld en in een lichtere kleur op de betonvloer, verder zijn de wanden, alsmede het plafond met houten schroten afgewerkt.
(Tussen)hal met betonvloer bedekt met plavuizen met daarop een rode laminaatvloer, is aan de wanden gedeeltelijk afgewerkt met houten (lambrisering)delen met daarboven wederom een zachtboard plafondafwerking.
Gesloten keuken ( ca. 3,26 x 5,05 m. ), welke medio 1974 fors uitgebouwd is, heeft een roomwitte hoekkeukenopstelling ( ca. 2001 ), welke deels licht betegeld is aan de wanden.
Hoekkeukenopstelling heeft de volgende zaken: een mdf-werkblad, gaskookplaat ( Pelgrim ) met afzuigkap ( Bosch ), koelkast ( Pelgrim ), vaatwasser ( Pelgrim ) en een close-in-boiler ( Daalderop; 10 L. ).
Ook hier in de keuken is aan achterzijde een handbedienbaar zonnescherm aanwezig.
De houten- c.q. betonvloer is hier eveneens bedekt met een rode laminaatvloer, de wanden zijn v.v. steenstrips met daarboven een kunststof schroten plafondafwerking.
Vanuit de gesloten keuken o.a. toegang naar de woonkamer.
L-vormige woonkamer ( ca. 7,23 x 3,33 en 3,98 x 4,46 m. ), welke eveneens medio 1974 aan achterzijde fors uitgebouwd is, heeft een schouwpartij ( schoonmetselwerk ) met een allesbrander en betegelde plateau’s, isolerende beglazing met betegelde/kunststof vensterbanken, cv, de gasmeter en aan achterzijde vaste kasten en hier wederom een handbedienbaar zonnescherm.
De houten- c.q. betonvloer is hier bedekt met tapijt, de wanden zijn grotendeels v.v. behang met daarboven een ( deels verlaagd ) gipsplaten plafondafwerking.

Eerste verdieping
Ruime overloop met dakkapel(len) aan achterzijde, welke toegang verleent naar het platte dak van de stenen achteraanbouw ( gedeelte woonkamer, gesloten keuken en voormalige slagerijruimte ).
Het platte dak(terras) is bedekt met flexidakbedekking en is rondom dicht afgezet middels een metalen balustrade met houten delen.
Overloop, met een ruime inloopkast ( v.v. verlichting ) en een vlizotrapopgang naar de 2e verdieping, biedt eveneens toegang naar:
Slaapkamer 1 ( ca. 3,05 x 2,20 en 0,96 x 0,83 m. ) aan achterzijde is v.v. een houten dakkapel met een handbedienbaar zonnescherm.
Slaapkamer 2 ( ca. 3,90 x 4,00 m. ) aan voorzijde heeft 2 vaste kasten, telefoon aansluiting en een wasgelegenheid met mengkraan.
Slaapkamer 3 ( ca. 2,20 x 4,00 m. minus 1,00 x 0,62 m. (vaste kast) aan voorzijde is eveneens v.v. 1 vaste kast.
Slaapkamer 4 ( ca. 3,60 x 4,00 m. minus 1,00 x 0,62 m. (vaste kast) aan voorzijde is eveneens v.v. 1 vaste kast en een wasgelegenheid.
Slaapkamer 5 ( ca. 3,20 x 2,05 m. ) aan achterzijde is v.v. een dakraam.
Alle slaapkamers zijn centraal verwarmd en v.v. isolerende beglazing, echter de slaapkamers aan voorzijde gelegen hebben betegelde vensterbanken en handbedienbare rolluiken.
Badkamer ( ca. 1,98 x 1,90 m. ) met cv, wasgelegenheid met mengkraan én ligbad met mengkraan en douchescherm, is aan de wanden deels (lichtgroen) betegeld en in een rode kleur op de betonvloer, verder zijn ook hier de wanden, alsmede het plafond met houten schroten afgewerkt.
Deze 1e verdieping heeft een houtenvloer ( met verschillende niveauhoogte’s ) bedekt met tapijt/vinyl, houten schroten wanden c.q. stenen wanden bedekt met structuur/behang met daarboven houten schroten plafondafwerkingen ( m.u.v. de overloop: zachtboard plafondafwerking ).

Tweede verdieping
Te bereiken middels een vlizotrap. Deze 2e verdieping, met een hoogte van ca. 2,40 meter, heeft een houtenvloer, elektra en een ongeïsoleerde houten beschoten kapconstructie v.v. een dakraam aan achterzijde.
Tevens bevinden zich hier de cv-ketel en een 80 L.-boiler, beiden van het merk Radson uit 1989.

Tuin
Achterzijde: omsloten ( deels middels houten schuttingdelen ), vrijwel geheel bestrate achtertuin met o.a. (sier)bestrating c.q. terras, enkele borderstroken, houten tuinhuis ( v.v. elektra ), dubbel openslaande houten poortdeuren ( vrije achterom ) en tuin- c.q. buitenverlichting.
Deze achtertuin is op het noordwesten gelegen. In het terras bevindt zich een rioolontstoppingsput.


Details
Bijgebouwen:
Stenen garage- annex schuurgedeelte ( ca. 5,15 x 6,00 m. ) met betonvloer, halfsteensmuren met daarboven een houten beschoten kapconstructie c.q. een zadeldak bedekt met pannen.
Deze stenen garage- annex schuurgedeelte, bestaande uit 2 aparte ruimte’s en het garagegedeelte, is v.v. enkele beglazing, elektra, 3 loopdeuren aan zijzijde en dubbel openslaande garagedeuren aan achterzijde.
Verder hebben we nog een schuurgedeelte ( ca. 2,40 x 4,70 m. ), zijnde een voormalige kokerijruimte, welke zowel aan de stenen wanden, alsmede op de betonvloer vrijwel geheel licht betegeld is met daarboven een gipsplaten plafondafwerking. Deze ruimte is v.v. elektra, enkelglas, een waterkraan en een lessenaarsdak bedekt met pannen.

Algemeen:
Deze woning is vrijwel geheel voorzien van (hard)houten kozijnen grotendeels met isolerende beglazing.
Verder is er nog spouwmuurconstructie aanwezig. Het exterieur is medio 2007 geschilderd.
Medio 1980 is de elektrische bedrading in het pand vrijwel geheel vernieuwd.
De inbouw vaatwasser heeft garantie tot en met 2012 en de flexidakbedekking ( 1998 ) op de platte daken van de stenen achteraanbouw en de dakkapel(len) hebben garantie tot en met 2013.
Een bouwkundig rapport is op aanvraag ter inzage.

Voorzieningen:
Aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
Verwarming en warm water middels een cv-ketel en een 80 L.-boiler, beiden van het merk Radson uit 1989.

Bouwkenmerken:
Opgetrokken in steens(spouw)muren, houtenvloeren ( m.u.v. groot gedeelte van de begane grond: betonvloer ). Zadeldak bedekt met betonnen dakpannen is v.v. een dakraam én houten dakkapel(len) van medio 1984 aan achterzijde.
De stenen achteraanbouw ( 1974: keuken en woonkamer / 1969: voormalige slagerijruimte ) heeft daarentegen een platdakconstructie, weliswaar bedekt met flexidakbedekking ( ca. 1998 ).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Schouwen-Duiveland, kadastraal Gemeente Bruinisse, Sectie F, nummer 364, Groot 2 are en 70 centiare.

Ligging:
Gelegen op een kavel van 270 m2 eigen grond in een rustige eenrichtingsstraat van het oude dorps(winkel)centrum. Een vrije achterom is aanwezig via de achtergelegen Kerkstraat.

Staat:
Voldoende / Goed. Het onderhoud van zowel binnen als buiten is eveneens voldoende / goed te noemen. Echter de interieurafwerking is wel enigzins gedateerd en kan men indien gewenst aanpassen.

Vraagprijs : € 269.000 k.k.
Type : Woon-/winkelpand
Bouwjaar : 1952
Kamers : 6
Slaapkamers : 5
Perceel : 270 m2
Woonopp. : 208 m2
Woonkamer : 42 m2
Inhoud : 650 m3
Grond : Eigen grond
Oplevering : Leeg, in overleg

Actuele en uitgebreide(re) informatie van dit object vindt u op: katermakelaardij(punt)nl

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 269.000 K.K.
Bereken uw maximale hypotheek
Bereken nu
Inclusief servicekosten
Nee
Prijs per m2
€ 1.724
Aangeboden sinds
15 oktober 2013
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning, bedrijfsdienst woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
270 m2
Inhoud van de woning
650 m3
Oppervlakte externe bergruimte
42 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
0 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
52 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, open haard, buitenzonwering, rookkanaal

Energie

Energielabel huis
? niet bekend
Superscherpe energietarieven
Bereken nu
Warm water
Nee

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja
  • Kaart
  • Streetview