Kerkbuurt 14 8373 EG Blankenham

210m2
Wonen
9
Kamers
1630m2
Perceel
1930
Bouwjaar
Op de grens van Overijssel en Flevoland en aan de rand van het Nationaal Park Weerribben-Wieden staat deze ruime, goed onderhouden en gezellige WOONBOERDERIJ op een kavel van 1630m2.
Met een woonoppervlakte van 210m2 en onder andere 5 slaapkamers, een moderne en ruime badkamer en een woonkeuken van maar liefst 47m2 een heerlijke woning om te wonen.
Begane grond
U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de woonkamer (met centrale verwarming én houtkachel) en aangrenzend de studeerkamer. Ook bevindt zich in de hal het toilet, de trapopgang naar de verdieping, de toegang tot de grote woonkeuken (met vloerverwarming!) en tevens toegang tot de slaapkamer op de begane grond. De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een eigen wastafel en douche!

Vanuit de woonkeuken komt u in een andere hal welke toegang geeft tot de tuin en de inpandige garage. De inpandige garage heeft een grote roldeur en aparte garagedeur en is dus ook geschikt om bijvoorbeeld een camper te plaatsen. Ook bevindt zich in de garage nog een extra ruimte die voor verschillende toepassingen geschikt is.

Eerste verdieping
Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan de grootste een oppervlakte heeft van 33m2!
De moderne badkamer is ruim en uitgevoerd met bubbelbad, twee wastafels, een design radiator, extra toilet en luxe douchecabine

Tuin
De tuin is fraai en goed onderhouden, met vijver en gelegen aan de Zuidoost en voorzijde van de woning, gedurende de hele dag heeft u dus de zon in uw tuin. Verder bevindt zich achter de woning nog een apart gelegen deel van de kavel die thans dienst doet als moestuin, deze heeft een oppervlakte van 570m2!

Details
De woning is zeer goed onderhouden en grotendeels voorzien van isolatie, in 2015 zijn op het dak 14 zonnepanelen aangebracht.
Door de ligging aan de dijk is er een niveauverschil waardoor er een speels karakter in de woning is ontstaan.
De keuken en de hal naar de keuken zijn voorzien van vloerverwarming, in 2016 is een nieuwe ketel geplaatst.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.071
Aangeboden sinds
14 september 2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1630 m2
Inhoud van de woning
700 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
90 m2

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview