Verkocht

Geulhemmerweg 22 6325 PK Berg en Terblijt

Wonen 389m2
Kamers 17
Perceel 1440m2
Bouwjaar 1920
DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Woonhuis met 5 appartementen met eigen woonkamer, keuken, slaapkamer(s) en buitenruimtes. Het woonhuis is gelegen op begane grond met tuin en terras. Momenteel zijn 4 appartementen in verhuurde staat, Parkeerplaatsen zijn aan de zijkant op eigen terrein gelegen.

Begane grond
Woonhuis 22 (128m2)
Begane grond entree/hal, studeer-/slaapkamer voorzijde, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. separaat toilet. Toegangsdeur naar de kelderruimte met cv installatie. Via de hal toegang naar slaapkamer aan achterzijde. Woonkamer voorzijde met open keuken met toegang naar overdekt terras. Slaapkamer via woonkamer te bereiken en toegang naar terras aan de zijkant. Aan de achterkant een overkapping met toegang naar bij-/wasruimte.

Appartement 22A (54m2)
Aan de achterzijde de entree met woonkamer en gesloten keuken. Via de keuken de badkamer te bereiken. Trap in de woonkamer naar eerste verdieping met slaapkamer en balkon.

Appartement 22B (38m2)
Gezamenlijke entree/hal met meterkast, toegangsdeur naar het appartement met hal naar badkamer met douche, toilet en wastafel en woonkamer en open keuken, slaapkamer voorzijde en achterzijde een terras.

Appartement 22C (57m2)
Gezamenlijke entree begane grond. Eerste verdieping toegangsdeur appartement met hal, badkamer met toilet, douche en wastafel. Twee slaapkamers aan voorzijde en woonkamer met open keuken en dakterras aan achterzijde.

Appartement (22D) (52m2)
Gezamenlijke entree begane grond. Eerste verdieping toegangsdeur appartement met hal, twee slaapkamers aan voorzijde en badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer achterzijde met open moderne keuken. Deur naar dakterras.

Appartement (22E) (60m2)
Via trap aan buitenkant het appartement te bereiken. Twee slaapkamers aan voorzijde en badkamer met wastafel, douche en toilet, woonkamer met open keuken aan achterzijde. Privé terras bij ingang. Het appartement is in onverhuurde staat en dient gemoderniseerd te worden.

Huurprijzen:
- 22: bewoond door huidige eigenaars,
- 22A: € 525,- incl. € 75,- g/w/e
- 22B: € 585,- incl. € 100,- g/w/e
- 22C: € 647,- incl. € 75,- g/w/e
- 22D: € 692,- incl. € 125,- g/w/e
- 22E: € 675,- incl. € 76,- g/w/e (voormalige huurder)

Extra info:
- Woonhuis bewoond door huidige eigenaars. Woning wordt leeg en ontruimd opgeleverd (indien wenselijk)
- Appartement E in onverhuurde staat en leeg en ontruimd
- Appartement A t/m D in verhuurde staat. Huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd
- Houten kozijnen met dubbele beglazing, geschilderd in 2019
- Vloeren begane grond beton en verdiepingsvloeren hout
- Dak en platte daken +/- 25 jaar oud
- Cv installatie HR combiketel Remeha Calenta 2017 (huur € 33,76 per maand)
- Boiler 180liter 2017 (huur € 23,08 per maand)
- Gas en elektra € 790,- voorschot per maand
- Alle woonruimtes hebben eigen huisnummers en kadastraal eigen nummers
- Gezamenlijk parkeerterrein aan zijkant
- Diverse terrassen en tuin aan zijkant van het woonhuis en achterzijde parkeerplaatsen

Algemene info:
De woning is aan doorgaande weg van Berg naar Geulhem gelegen. Diverse horecagelegenheden, supermarkt en openbaar vervoer is in de nabijheid gelegen. Uitvalswegen richting Valkenburg en Maastricht zijn eveneens goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 april 2021
Verkoopdatum
12 mei 2021
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.414
Aangeboden sinds
15 april 2021
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1440 m2
Inhoud van de woning
1307 m3
Oppervlakte externe bergruimte
18 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
73 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
17
Aantal slaapkamers
11
Aantal woonlagen
6
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview