Verkocht

Raatakker 8314 BJ Bant

110m2
Wonen
4
Kamers
236m2
Perceel
2022
Bouwjaar
Nieuwbouwproject de Raatakker te Bant

Wij bieden aan 9 nieuw te bouwen rijwoningen aan de Raatakker in Bant voor starters, gezinnen & senioren. Het betreft een blok van 4 en een blok van 5 rijwoningen. Daardoor is er een divers aanbod van woningen te koop. De woningen variëren van 2 starterswoningen, 3 gezinswoningen en 4 hoekwoningen. Bij 2 hoekwoningen is het een optie om de geïsoleerde berging/garage in te delen met bijvoorbeeld een slaap/badkamer of een werk/speelkamer.
De locatie bevindt zich op de hoek van twee straten en kent daarmee twee karakteristieke zijden.

Delftse schoolstijl kenmerken
Bij het ontwerp is gekozen om elementen uit de jaren 50 architectuur (Delftse school) te gebruiken. Deze architectuurstijl uit de wederopbouw periode is typerend voor dorpen in de Noordoostpolder zoals Bant.
Enkele kenmerken zijn o.a. betonkaders rondom de voordeuren en voorraam, verbijzonderd metselwerk in dakrand, schoorstenen bij kopgevels, steile kap, balkonhek en verticale raamkozijnen van maaiveld tot dakrand.

Type woningen

4 Hoekwoningen
In dit project zijn 4 hoekwoningen waarvan 2 hoekwoningen standaard een garage hebben. De andere 2 hoekwoningen hebben standaard een aangebouwde bijkeuken met optioneel een vrijstaande garage.

Hoekwoningen met aangebouwde bijkeuken
Deze woningen hebben een beukmaat van 5,4 meter en een gebruiksoppervlak van ca. 110 m2 en een inhoud van ca. 447 m3.
Begane grond
Indeling: entree, hal, meterkast, trapopgang, toiletruimte, straatgerichte keukenruimte en woonkamer. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren, achterin de tuin staat een berging.

Eerste verdieping
Overloop, 3 riante slaapkamers en badkamer met wastafel, toilet en doucheruimte.

Tweede verdieping
Vaste trap naar zolderruimte met mogelijkheid van extra slaapkamers of werk/hobbykamer en een technische ruimte.

Deze woning is inclusief
Openslaande tuindeuren (bouwnummer 2 en 8);
Badkamer;
Toilet;
Hardhouten kozijnen;
Berging in de tuin;
Zonnepanelen;
Warmtepomp;
Vloerverwarming begane grond en eerste verdieping.

Duurzaam, sociaal en biodivers
In het ontwerp is rekening gehouden met duurzaam, sociaal en biodivers:
- Nestkastjes;
- Sedumdak, waterbuffer, hittestress, isolerend vermogen & biodiversiteit;
- Regentonnen voor opvang regenwater;
- Vogel in accent metselwerk; knipoog naar het logo van Bant;
- Tuinmuur met staafhekwerk en hedera;
- Leilindes, duurzame zonwering voor gevels op het zuiden;
- Pluktuin met zitbankje en insectenhotel; ontmoetingsplek voor toekomstige bewoners (in samenspraak met gemeente en bewoners);
- Beukenhaag voortuinen.

Bant
Bant is één van de 11 dorpen van de gemeente Noordoostpolder. Het dorp is in 1951 gesticht en bestaat 70 jaar. Het buitengebied van Bant kenmerkt zich door het uitgestrekte landelijke gebied met een diversiteit aan veehouderij-, bloembollen-, en akkerbouw bedrijven.

Het dorp kenmerkt zich als een woondorp. Het heeft voorzieningen zoals een buurtwinkel, kapper, 2 basisscholen, peuterspeelzaal, Voetbal SC Bant een Volleybal -, een gym -,een toneelvereniging, en diverse activiteiten voor ouderen. Voortgezet onderwijs voor scholieren zijn volop in Emmeloord en Lemmer.

Bant en haar inwoners staan bekend als een actieve gemeenschap met haar vele verenigingen en jaarlijks diverse dorpsactiviteiten plaatsvinden. Bijzondere activiteit zijn de muziekfestivals, die jaarlijks worden gehouden, Een tweetal voorbeelden zijn het Banterschuurfeest en het NOPPOP festival.

Bant staat ook bekend om de “Bantsiliek”. Deze voormalige katholieke kerk is als multifunctioneel centrum het gebouw dat gezichtsbepalend is bij de rotonde van Bant.

Door middel van de gunstige ligging is ook Emmeloord met al zijn faciliteiten vlakbij en door middel van de autosnelwegen A6 en N50 zijn plaatsen als Joure, Sneek, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen, Lelystad, Almere, Amsterdam en Zwolle en Schiphol gemakkelijk en goed bereikbaar. De busverbindingen zijn goed, de interliner doet vanaf de A6 Bant aan.
Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 juni 2022
Verkoopdatum
14 oktober 2022
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.909
Aangeboden sinds
13 juni 2022
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
236 m2
Inhoud van de woning
447 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview