Proefpolder 309 1619 EH Andijk

Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4
Wonen 54 m2
Inhoud 160 m3

Omschrijving

Details
ANDIJK, Proefpolder bungalow nr 309:

GEHEEL GERENOVEERDE RECREATIEWONING aan breed water in vakantiepark Het Grootslag aan het IJsselmeer, met o.m. overdekt zwembad en supermarkt. Het park is het hele jaar geopend. Nabij dorpscentrum, strand en jachthavens, met de gezellige Zuiderzeesteden Medemblik en Enkhuizen op fietsafstand. Deze gerenoveerde stenen woning (woonopp ca 52 m2) valt in de hoogste comfortklasse. Woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers. Ligging achtertuin op zuiden en aan breed water. Alles is in prima staat, met vernieuwd dak en pas geschilderd. Volledige moderne inventaris is inbegrepen. Geheel c.v. en met open haard. Perceel ca 200 m2 in erfpacht. Goede verhuurmogelijkheden. ALLE INFO EN OVERIG AANBOD OP WWW.FOCUSMAKELAARDIJ.NL.

Het park Het Grootslag is een volop in het groen gelegen vakantiepark dat jaarrond voorzieningen biedt als een overdekt subtropisch zwembad, tennisbanen, bowlingfaciliteiten, supermarkt, bar met biljart, speeltuin, kinderboerderij enzovoort. Gelegen aan het IJsselmeer, nabij 2 jachthavens, recreatiestrand en restaurants. Het park grenst direct aan het mooie fietspad over de dijk tussen de sfeervolle Zuiderzeesteden Enkhuizen en Medemblik. U fietst ook zo naar het winkelcentrum van Andijk aan de Middenweg.

Informatie over verhuur via de parkleiding is te verkrijgen via de receptie (0228-592944) of email (info@andijkvakanties.nl). De bungalow nr 309 zit momenteel in het z.g. verhuurcircuit. De bruto verhuuropbrengst is circa € 7.500,- per jaar (onder voorbehoud), voor aftrek bemiddelingsprovisie. Permanente bewoning wordt door de gemeente Andijk niet toegestaan.

Als eigenaar wordt u lid van de cooperatieve vereniging Bungalowpark “Het Grootslag” U.A. en dient te handelen via het geldende huishoudelijk reglement. De parkkosten zijn totaal ca € 2.700,- per jaar (incl btw). Hierin is begrepen de erfpacht/c.q. huur ondergrond, bijdrage parkexploitatie, onderhoud c.v., TV-fonds, onderhoud groen enzovoort.
Uitbouw/vergroting van de bungalows is mogelijk, in een 4-tal reeds door gemeente Andijk goedgekeurde varianten (info gemeentehuis, tel 0228-595000).


Vraagprijs € 59.500,- k.k.
FOCUS Makelaardij
Middenweg 56, Andijk
Tel: 0228-592027

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 59.500 K.K.
Aangeboden sinds 05-04-2011
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 54 m2
Perceeloppervlakte 204 m2
Inhoud van de woning 160 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 54 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 42
Bewaard 1
placeholder