Compagnonsfeart 69 9241 HK Wijnjewoude

Wonen 183m2
Kamers 5
Perceel 870m2
Bouwjaar 2021
Nieuw te bouwen, in uitvoering van Bouwbedrijf Taekema en Lieuwes in samenwerking met Posthumus Kraanverhuur Grondwerken en Bestrating.

Ervaar wat ruimte, water en groen om je heen met je doet. Niets zo belangrijk voor je woongenot als ruimte om je heen. Binnen, in de privacy van je eigen tuin. Maar hier in Wijnjewoude betekent ruim wonen nog zoveel meer. In een buurt met volop groen, omringd door velden, vaarwater, bossen en de natuur. Zo ver het oog kan kijken en je voeten kunnen wandelen.

Details:
- Mogelijkheden voor levensloopbestendig wonen of voor kantoor/praktijkruimte;
- Ruime Kapschuur voorzien van zonnepanelen;
- Ruim perceel van ca. 19,5 m. breed en 42 m. diep;
- Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen naar N381 en A7;
- Leuke buren!

De benodigde elektriciteit komt van de zonnepanelen op het dak. Dat levert een aanzienlijke besparing op, op je energiekosten en op je CO2-uitstoot. De vloerverwarming en hoogwaardige isolatie zorgen bovendien voor een aangename, constante binnentemperatuur. Je kunt ervoor kiezen om in overleg met Bouwbedrijf Taekema en Lieuwes of Posthumus Kraanverhuur Grondwerken en Bestrating nog meer woonkwaliteit toe te voegen.

Kopers van de woningen in Wijnjewoude komen uit de wijde omgeving. En geef ze eens ongelijk! Wilt u alvast meer algemene informatie ontvangen? Dat kan! Neem contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.197
Aangeboden sinds
8 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning, semi bungalow
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
870 m2
Inhoud van de woning
525 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview