Onder optie

Kerkpad 12 9331 AC Norg

68m2
Wonen
3
Kamers
425m2
Perceel
2021
Bouwjaar
BOSPARK Langeloërduinen Norg ( Drenthe) wordt ontwikkeld op een unieke locatie midden in een bosrijke omgeving, met veel bestaande bomen en natuurlijk beplanting. De aanleg en invulling van het chaletpark is ontworpen door een landschapsarchitect. Het park is gesitueerd nabij het Dorpje Norg in het noorden van Drenthe. De komende 5 jaar worden hier ca. 99 nieuwbouw chalets van elk 70 m2 gerealiseerd, allen gelegen op eigen grond. Percelen variërend van 200m2 tot maar liefst 650m2. Bospark Langeloërduinen is een park in aanleg en wordt in fases opgeleverd. De bouw van de chalets Fase 1 en Fase 2 van het project is inmiddels aangevangen. De percelen en de chalets van Fase 1 en Fase 2, worden nu te koop aangeboden. Elk chalet wordt geleverd met een bijpassend bijgebouw van 6m2, een warmtepompinstallatie, 3 PVT zonnepanelen, 4 PV zonnepanelen en 30m2 terras. U kunt kiezen uit 4 typen chalets, elk chalet type heeft een vooraf aangewezen perceel/plek op het chaletpark. De in de aanhef vermelde koopprijs van € 242.000,00 is een vanaf prijs, vrij op naam, doch exclusief 21% btw over chaletprijs !! De foto's op de website zijn ter illustratie, de daadwerkelijk uitvoering kan hiervan afwijken.

Het nabij gelegen plaatsje Norg biedt enkele restaurants en het stadse leven van Groningen (20 min. rijden) en Assen (15 min. rijden) is binnen handbereik. Hier kunt u uitgebreid shoppen, musea bezoeken en heerlijk dineren.
Begane grond
Chalet Type 1 :
Dit ruime chalet beschikt over een woonkamer met half open keukenopstelling, twee slaapkamers, een 2 persoons bedstede en een badkamer.

Chalet Type 3 :
Bestaand uit 4 afzonderlijk geplaatste gebouwen alwaar het woongedeelte met open keukenopstelling, entree hal met toiletruimte. De drie separaat geplaatste slaapunits hebben de beschikking over elk een badkamer.

Chalet Type 10 :
Dit speelse chalet beschikt over een ruime woonkamer met open keukenopstelling, twee slaapkamers een twee badkamers.

Chalet Type 11 :
Dit type chalet beschikt over een woonkamer met open keukenopstelling, drie slaapkamers en twee badkamers.

Tuin
Rondom elk chalet bevindt zich een mooi perceel bostuin, alwaar veel oude bestaande bomen.

Details
De chalets zijn elk 70 m2 groot en gebouwd van duurzame materialen, welke onderhoudsarm zijn. Ook is er oog voor energie besparende voorzieningen, zoals hoge isolatie waarden circa R 6 , Triple-pane isolatieglas en PV zonnepanelen. Alle vertrekken zijn voorzien van vloerverwarming. Elk chalet wordt geleverd met een bijpassend bijgebouw van 6m2, alwaar een warmtepomp installatie, 3 PVT panelen, 4 PV zonnepanelen en 30m2 terras.

De chalets worden geleverd met een complete keuken, badkamer en vrij hangend toilet.
Kleuren van het interieur kunnen, in overleg met de betreffende chalet leverancier en indien leverbaar, naar wens worden aangepast.

Voorzieningen, zoals een koel-unit, extra PV panelen, extra vierkante meters (houten of kunststof) terras, een pergola, bestrating of beplanting kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Door de architect is, in samenwerking met de landschapsarchitecten per unieke kavel een vast type chalet bepaald. Er kan gekozen worden uit vier typen chalets, welke uitstekend in het landschap passen. Het terrein zal dan ook door deskundigen beplant worden zodat er na realisatie een prachtig geheel ontstaat. Deze beplanting bestaat uit louter gebieds-eigen beplanting.

Prijzen van de chalets type 1, 10 en 11, inclusief het bijgebouw zijn € 161.157,00 exclusief 21% BTW. Prijspeil 1 juli 2021, prijswijzigingen voorbehouden.
Prijzen van de percelen variëren van € 81.000,00 tot € 125.000,00 afhankelijk van ligging en afmeting perceel, vrij op naam.
Prijs chalet type 3 (cluster van huisjes) incl. bijgebouw is ca. € 195.000,00 exclusief 21% BTW. Prijspeil 1 juli 2021, prijswijzigingen voorbehouden.

Geen verhuur verplichting, indien u besluit uw chalet recreatief te verhuren, dan kan dit via BOSPARK Langeloërduinen Norg.

NOTE;
De percelen met bijbehorende chalets (Fase 1), met perceelnummer 24 en 52 zijn reeds verkocht ! (nog 5 van 7 te koop)
De percelen met bijbehorende chalets (Fase 2), met perceelnummer 37, 40, 41, 42, 45, 46 en 49 zijn reeds verkocht ! ( nog 15 van 22 te koop)

Project notaris ; Notariskantoor W.M. Cupido-Smit te Terschelling. Notariskosten zijn voor verkoper.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.559
Aangeboden sinds
2 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
425 m2
Inhoud van de woning
230 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview