Duinweg Formerum 91 8894 KT Formerum

Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3
Wonen 55 m2
Inhoud 210 m3

Omschrijving

VERKOCHT ! Recreatiebungalow genaamd "Bergeend" gelegen op het vakantiepark "de Eendenvijver" te Formerum-Noord. Deze woning beschikt over twee slaapkamers en een woonkamer met open keukenopstelling.

De Eendenvijver is een kleinschalig park met 14 bungalows. Het park is gunstig gelegen, in een rustige omgeving in de nabijheid van het bos en de duinenrand van het dorp Formerum, op circa vijf minuten fietsen van het Noordzeestrand.

De bungalow is gelegen op (particuliere) erfpachtgrond. De kavels op het park zijn gescheiden door middel van coniferenhagen, waardoor u een grote mate van privacy heeft. Huisdieren zijn toegestaan en het park kent geen verhuurverplichting. Daarnaast beschikken alle bungalows over een eigen parkeerplaats op het centrale parkeerterrein.
Begane grond
Entree/hal: deze ruimte geeft toegang tot de living, de badkamer en het toilet. In deze ruimte is tevens een werkkast aanwezig waarin ook de CV combiketel is gesitueerd.

Living met openhaard en schuifpui, open keuken voorzien van een inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelunit.
De living geeft toegang tot de 2 slaapkamers ( totaal 5 slaapplaatsen).
Ruime badkamer voorzien van een douche, ligbad en wastafel en een separaat toilet.

Tuin
De bungalow heeft een ruime tuin voorzien van een coniferen haag, gazon en privé terras. Tevens beschikt de bungalow over een vrijstaande houten berging. Het tuinonderhoud wordt collectief geregeld door de V.V.E.

Details
De bungalow is gesitueerd op ca. 400m2 erfpachtgrond (recht van erfpacht en opstal). De jaarlijkse canon voor dit recht van erfpacht is opgenomen in het jaarlijkse lidmaatschapsbedrag van de V.V.E.
De looptijd van het erfpachtcontract is 20 jaar en loopt tot 2034. De canon wordt eens per drie jaar geïndexeerd (wordt per 1-1-2022 herzien) en de grondwaarde wordt per tien jaar herzien, eerstens per 1-1-2024.
Een indicatie van de kosten voor het lidmaatschap van de V.V.E. is in 2019 ca. € 5.000,- per jaar.
Hierin zijn opgenomen:
- Erfpacht canon (ca . € 3.500,00 per jaar)
- Opstalverzekering
- Tuinonderhoud
- Waterschapslasten
- Kabel TV
- Wifi
Naast de aankoop van de bungalow en de jaarlijkse lidmaatschapskosten van de V.V.E. zal de koper een aandeel moeten inkopen in de V.V.E. e.e.a. afhankelijk van het eigen vermogen van de V.V.E., op moment van overdracht. (eind 2019, ca. € 1.025,00)
De overdracht van de bungalow zal plaatsvinden via Notaris Cupido op West-Terschelling.

De bungalow is door middel van tussen meters op het energienet aangesloten. De energiekosten ca. € 750,- jaar e.e.a. (afhankelijk van het gebruik)
worden jaarlijks verrekend, deze energiekosten zijn niet opgenomen in het lidmaatschap van de V.V.E.

De Eendenvijver kent geen verhuurverplichting. De reeds verhuurde perioden dienen door de koper gerespecteerd te worden. De ontvangen huurgelden/aanbetalingen minus kosten worden verrekend door de notaris.

De bungalow heeft een energielabel A en is voorzien van een eigen combiketel (bouwjaar 2015) met radiatoren . Verder is de bungalow onderhoudsarm en voorzien van kunststofkozijnen met isolatie glas.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 232.000 K.K.
Aangeboden sinds 04-02-2019
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Ja

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 55 m2
Perceeloppervlakte 446 m2
Inhoud van de woning 210 m3
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 2
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 18
Bewaard 0
placeholder