Schaluinen 5111 HB Baarle-Nassau

54m2
Wonen
2
Kamers
280m2
Perceel
1971
Bouwjaar
Vrijstaande recreatiewoning met 2 slaapkamers, een tuin rondom de woning en een tuinhuis op circa 280m2 grond. Het object is gelegen in Bungalowpark ”L’air Pur” te Baarle-Nassau. Het park ligt in de nabijheid van de Belgische grens, temidden van bossen, akkers en vennen op ongeveer 2 kilometer van het centrum van het streekdorp Baarle-Nassau. Het park is een oase van rust en natuurschoon en is destijds onder supervisie van de Nederlandse Heidemaatschappij en op advies van de ANWB ontworpen. De in het park aanwezige verwarmde zwembaden, tennisbanen, sportvelden en midgetgolfbaan zijn voor bewoners gratis toegankelijk.

De kavels zijn bereikbaar middels verharde wegen met straatverlichting. Door aankoop van een perceel met recreatiewoning wordt u voor 100% eigenaar (geen erfpacht) en mede-eigenaar van de recreatie- en nutsvoorzieningen. Verder is het park verboden terrein voor onbevoegden.Begane grond
Entree via hal met toegang tot een betegelde toiletruimte.

Keuken
Half open keuken voorzien van spoelbak, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vries-combinatie en combinatiemagnetron

Woonkamer
Woonkamer met openslaande tuindeuren aan de achterzijde welke toegang biedt tot het overdekt terras. Er is een aparte werkkamer gecreëerd.
Vanuit de woonkamer ook toegang naar de slaapkamer, een inloopkast en de badkamer.

Badkamer
Geheel betegelde doucheruimte van circa 1,87 m x 1,75 voorzien van douche, cv-combiketel (MERK) en een wastafelmeubel.

Tuin
Tuin
De tuin is besloten en voorzien van gazon en 2 bergingen. Elektrisch zonnescherm

Details
Kenmerken
- Vrijstaande recreatiebungalow, centraal gelegen op het park, voorzien van een woonkamer, open keuken, doucheruimte, slaapkamer, overdekt terras en een tuin
- Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij u naar de plattegronden.
- park heeft een eigen milieustraat,
- op het park is een dierenwei met oa. alpaca’s.

Opmerkingen
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 1.275,- per jaar ;
- Een nieuw lid is een entreebijdrage van € 250,- verschuldigd aan het park;
- In de koopakte zal, als zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper, een bankgarantie van 10 % van de koopsom opgenomen worden.
- In het object kunnen gezien het bouwjaar asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid. - In de koopovereenkomst zal het volgende artikel worden opgenomen: "Toelichtingsclausule NEN2580: De woning is opgemeten met inachtneming van de meetinstructie welke is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.” - Het is aan koper bekend dat de onroerende zaak ouder is, wat betekent dat de eisen die bij aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderzins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. - Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.222
Aangeboden sinds
22 juli 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
280 m2
Inhoud van de woning
208 m3
Oppervlakte externe bergruimte
12 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview