Onder optie

Waterpark Veerse Meer Type Vlieger 4341 Arnemuiden

Wonen 74m2
Kamers 3
Perceel 247m2
Bouwjaar 2015
Van harte welkom op onze verkoopdag op zaterdag 9 augustus 2014 om 13:00 uur tot 16:00 uur. Wij ontmoeten u graag op Spieringplaatweg 22 in Arnemuiden.

Waterpark Veerse Meer is een unieke Leisure ontwikkeling op een werkelijk unieke plek direct aan het Veerse Meer.
Het ligt in een zeer royaal natuurgebied (ca. 150 ha.), in één van de meest aansprekende gebieden van de Zeeuwse delta.
De uitbreiding bestaat uit ca. 170 woningen, waarvan er reeds 70 zijn gerealiseerd, een jachthaven met 220 ligplaatsen en een exclusieve centrumvoorziening met welness. Momenteel bieden wij u aan de eerste fase van de nieuwe uitbreiding.
Waterpark Veerse meer ligt heel centraal aan het Veerse meer, een van Nederlands bekende recreatiegebieden. Populair bij Nederlanders, Belgen en Duitsers - een locatie die wordt beleefd als zeer compleet op het gebied van (water)sport en kwalitatief leisure aanbod in het algemeen. Aan de andere kant ook een locatie met veel natuur, rust en privacy. Waterpark Veerse meer biedt de zeldzame kans hier te investeren - in een nieuw vakantiepark met oog en respect voor al deze kwaliteiten.
Begane grond
Woningtype Vlieger:
4-persoons comfort (2 slaapkamers, 1 badkamer)
4-persoons luxe (2 slaapkamers, 2 badkamers)
Bij het ontwerpen van de Vliegerwoning heeft de architect zich laten inspireren door de waterrijke omgeving van de recreatiewoningen op Waterpark Veerse Meer.

Het hoofdvolume van de plattegrond is een Vlieger, waarop een hellend dak is samengesteld waarvan het aanzicht driehoekig is. Het dak heeft daarmee vorm-verwantschap met zeilen en de vormen welke ontstaan tussen masten en verstaging. Hiermee is de “link” gelegd met het nautische.

De “kop” van de Vlieger staat het meest ver in het water en herbergt daar de woonkamer en tevens de zithoek. In de woonkamer is omwille van het uitzicht een rondlopende pui geformeerd waardoor een panoramisch uitzicht ontstaat. De beleving van de woning van binnen naar buiten wordt daardoor als vanuit een jacht of schip. Deze beleving wordt verder versterkt door aan de buitenzijde balkons als zijnde een “scheepsdek” aan te brengen, vanwaar tevens het reguliere gevelonderhoud kan plaatsvinden, maar ook het comfort van de bewoners wordt vergroot. Ter plaatse van de begane grond is het ontwerp van de Vlieger het terras vormgegeven op een wijze die de vorm heeft van een scheepsboeg.

De plattegrond in vliegervorm zorgt er tevens voor dat een ruim terras naast de woning kan worden geformeerd, dat in combinatie met de slaapvleugel gelegen op het zuiden of westen (afhankelijk van de ligging van de woning), dus gunstig op de zon maar beschut voor de wind. Een overweging die bij een recreatiewoning van belang is, daar het gebruik zich richt op vakantie, en juist dan de combinatie van het leven binnen en buiten onderdeel van het vakantiegenot van de bewoners wordt.

De Vlieger is in een 4-persoons luxe uitvoering mogelijk, waarbij op de verdieping de slaapkamer optioneel uit te breiden is met een badkamer inclusief douche en toilet.

In materiaalgebruik en kleuren blijven tevens de nautische aspecten een rol spelen, waarbij gedacht wordt aan analogie met de witte rompen van de meeste plezierjachten, een binding met de belijning en structuren zoals bij de daarin gebruikte materialen, zonder dat dit overigens een letterlijke kopie hoeft te zijn. Voor de daken gaat de voorkeur uit naar een meer donkere kleur, terwijl de vorm aan zeilen doet denken.

Kortom: De woning is specifiek ontworpen als comfortabele recreatiewoning, welke bestemd is voor 4 personen, waar men jarenlang met het gezin kan genieten van de unieke ligging in het Waterpark Veerse Meer.

Er is tijdelijk een actie waarbij het inventarispakket bij de prijs is inbegrepen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen op het telefoonnummer: 0113 - 23 19 34.

Vraagprijzen vanaf € 185.000,- v.on.

Kijk ook eens op: www.wpvm.nl

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 185.000 V.O.N
Bereken uw maximale hypotheek
Bereken nu
Inclusief servicekosten
Nee
Prijs per m2
€ 2.500
Aangeboden sinds
8 juli 2014
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Vrijstaande woning, waterwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
247 m2
Inhoud van de woning
342 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
0 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Energie

Energielabel huis
? niet bekend
Superscherpe energietarieven
Bereken nu
Warm water
Nee

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee
  • Kaart
  • Streetview