Waterpark Veerse Meer Type Ruscello 4341 Arnemuiden

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5
Wonen 171 m2
Inhoud 500 m3

Omschrijving

Van harte welkom op onze verkoopdag op zaterdag 9 augustus 2014 om 13:00 uur tot 16:00 uur. Wij ontmoeten u graag op Spieringplaatweg 22 in Arnemuiden.

Waterpark Veerse Meer is een unieke Leisure ontwikkeling op een werkelijk unieke plek direct aan het Veerse Meer.
Het ligt in een zeer royaal natuurgebied (ca. 150 ha.), in één van de meest aansprekende gebieden van de Zeeuwse delta.
De uitbreiding bestaat uit ca. 170 woningen, waarvan er reeds 70 zijn gerealiseerd, een jachthaven met 220 ligplaatsen en een exclusieve centrumvoorziening met welness. Momenteel bieden wij u aan de eerste fase van de nieuwe uitbreiding.
Waterpark Veerse meer ligt heel centraal aan het Veerse meer, een van Nederlands bekende recreatiegebieden. Populair bij Nederlanders, Belgen en Duitsers - een locatie die wordt beleefd als zeer compleet op het gebied van (water)sport en kwalitatief leisure aanbod in het algemeen. Aan de andere kant ook een locatie met veel natuur, rust en privacy. Waterpark Veerse meer biedt de zeldzame kans hier te investeren - in een nieuw vakantiepark met oog en respect voor al deze kwaliteiten.
Begane grond
Woningtype Ruscello:
8-persoons comfort (4 slaapkamers, 2 badkamers)
8-persoons luxe (4 slaapkamers, 2 badkamers, 1 sauna)
10-persoons comfort (4 slaapkamers, 2 badkamers)
10-persoons luxe (4 slaapkamers, 2 badkamers, 1 sauna)


Al varend vanaf het Veerse Meer kunt u (staande mast) de Ruscello villa’s bereiken. Ruscello (letterlijk: kreek) is een perfect passende benaming voor deze schitterende villa’s. Alle villa’s liggen fraai aan de kreekoever en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger, zodat u uw boot gewoon aanmeert aan uw eigen tuin.

Bij het ontwerpen van de Ruscellowoning heeft de architect zich laten inspireren door wat zich afspeelt in de omgeving van de recreatiewoningen op het Waterpark Veerse Meer.

Waar wilt u zitten? Met drie terrassen heeft u zicht op zowel het water als de polder achter de dijk. Deze dijkvilla is onderdeel van het dijklichaam en doet lichtjes denken aan de robuuste Oosterscheldekering. Wonen doe je hier op dijkniveau. De grote woonkamer met halfopen keuken is gelegen op de eerste verdieping. Door de hoogte en de glaspartijen komt er veel licht naar binnen, wat een heerlijk gevoel van vrijheid geeft. Zowel op de begane grond als op de verdieping is de dijkvilla Ruscello voorzien van ramen, met uitzicht op het water.

De terrassen zijn zo aangelegd dat er de hele dag van de zon kan worden genoten. Het terras aan de dijk geeft uitzicht over de weidse polder, waar ‘s ochtends de zon opkomt en het ontbijt heerlijk kan worden genuttigd. ’s Middags is het terras vanuit de woonkamer met schuifdeuren een ideale plaats om van de zon te genieten. ’s Avonds gaat de zon onder op de begane grond aan het water, waardoor er de hele dag optimaal van de zon kan worden genoten.

De dijkvilla Ruscello heeft vier ruime slaapkamers op de begane grond, waarvan er drie toegang hebben tot het terras. Het terras kijkt uit op de waterkant en is voorzien van een privésteiger waar de boot kan worden aangelegd. Tevens beschikken alle typen dijkwoningen over een eigenarenberging, welke afhankelijk is van de uitvoering en verschilt qua grootte.

De Ruscellowoning is in verschillende typen te verkrijgen. Hieronder staan de verschillende typen beschreven. De verschillende types hebben hetzelfde woonoppervlakte, maar verschillen qua indeling en qua kaveloppervlakte.

Woningtype Ruscello 8-persoons comfort beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond. Ook is er op zowel de begane grond als op de verdieping een separaat toilet aanwezig.

De Ruscello 8-persoons luxe beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond. Één badkamer is voorzien van een sauna en sunshower. Ook is er op zowel de begane grond als op de verdieping een separaat toilet aanwezig.

De Ruscello 10-persoons comfort beschikt eveneens over 4 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond. Bij dit type is er zowel op de begane grond als op de verdieping een separaat toilet aanwezig.

Woningtype Ruscello 10-persoons luxe is een luxe uitvoering van de 10-persoons comfort. Deze beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond, waarvan één badkamer beschikt over een sauna en sunshower. Zowel op de begane grond als op de verdieping is een separaat toilet aanwezig.

Ook in het materiaalgebruik is gedacht aan een zorgeloze vakantie. De meeste materialen zijn onderhouds- arm of onderhoudsvrij, o.a.: Betonnen fundering en vloeren, baksteen buitengevels, traditionele spouwmuren waarin een hoge isolatiewaarde is verwerkt, dakpannen en standaard kunststof kozijnen. Op deze wijze kan men aan de woning vooral plezier beleven, en daar draait het per slot van rekening toch om?

Kortom: De woning is specifiek ontworpen als comfortabele recreatiewoning, waarin men jarenlang met het hele gezin, of zelfs met meerdere gezinnen, kan genieten van de unieke ligging in het Waterpark Veerse Meer.

Er is tijdelijk een actie waarbij het inventarispakket bij de prijs is inbegrepen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen op het telefoonnummer: 0113 - 23 19 34.

Vraagprijzen vanaf €319.000,- v.o.n.

Kijk ook eens op www.wpvm.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 319.000 V.O.N
Aangeboden sinds 08-07-2014
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 171 m2
Perceeloppervlakte 485 m2
Inhoud van de woning 500 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 171 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 32
Bewaard 0
placeholder