Onder optie

Waterpark Veerse Meer Type Pontile 4341 Arnemuiden

Wonen 129m2
Kamers 5
Perceel 489m2
Bouwjaar 2015
Van harte welkom op onze verkoopdag op zaterdag 9 augustus 2014 om 13:00 uur tot 16:00 uur. Wij ontmoeten u graag op Spieringplaatweg 22 in Arnemuiden.

Waterpark Veerse Meer is een unieke Leisure ontwikkeling op een werkelijk unieke plek direct aan het Veerse Meer.
Het ligt in een zeer royaal natuurgebied (ca. 150 ha.), in één van de meest aansprekende gebieden van de Zeeuwse delta.
De uitbreiding bestaat uit ca. 170 woningen, waarvan er reeds 70 zijn gerealiseerd, een jachthaven met 220 ligplaatsen en een exclusieve centrumvoorziening met welness. Momenteel bieden wij u aan de eerste fase van de nieuwe uitbreiding.
Waterpark Veerse meer ligt heel centraal aan het Veerse meer, een van Nederlands bekende recreatiegebieden. Populair bij Nederlanders, Belgen en Duitsers - een locatie die wordt beleefd als zeer compleet op het gebied van (water)sport en kwalitatief leisure aanbod in het algemeen. Aan de andere kant ook een locatie met veel natuur, rust en privacy. Waterpark Veerse meer biedt de zeldzame kans hier te investeren - in een nieuw vakantiepark met oog en respect voor al deze kwaliteiten.
Begane grond
Woningtype Pontile:
8-persoons comfort (4 slaapkamers, 2 badkamers)
8-persoons luxe (4 slaapkamers, 3 badkamers, 1 sauna)
10-persoons luxe (5 slaapkamers, 3 badkamers, 1 sauna)
Bij het ontwerpen van de Pontilewoning heeft de architect zich laten inspireren door de waterrijke omgeving van de recreatiewoningen op Waterpark Veerse Meer, en wat zich daar tijdens vakanties allemaal afspeelt.

Watervilla Pontile is in het Waterpark Veerse Meer het neusje van de spreekwoordelijke zalm. De Pontile bevindt zich deels boven het water, en deels op het land. Er is bewust voor gekozen de ligplaats voor de boten naast de woning te positioneren, zodat het uitzicht vanuit de woonkamer vrij blijft. De woning en de boten zijn om- en om opgesteld, waardoor de verwantschap tussen architectuur en jachten alleen maar meer natuurlijk wordt. Door de aanlegsteiger aan de zijkant van de watervilla te plaatsen, blijft het zicht aan de voorzijde vrij. De ronde glazen pui zorgt hierdoor voor een panoramisch effect.

De analogie bestaat onder andere uit de nautische omgeving, welke thuis hoort op deze recreatielocatie. Daarnaast kan er genoten worden van het uitzicht op het Veerse Meer en de bezonning op het terras. Het terras verschaft toegang naar de steiger waar een boot kan worden afgemeerd. Het nautische karakter komt terug in de balustrade waarin “visnetten” zijn verwerkt. De oriëntatie van de terrassen is veelal op het zuiden of westen zodat men ook van de zon genieten kan. Het royale terras is vanuit de lichte, ruime woonkamer – met halfopen keuken – die grotendeels boven het water is gebouwd bereikbaar, vanuit twee kanten toegankelijk met openslaande deuren – dat langs de helft van de watervilla loopt en naar wens vier of vijf slaapkamers.

De slaapvleugel herbergt slaapkamers, bad- en bergruimte. Waardoor de grote slaapkamer ook aan het zonnige terras ligt. Doordat de slaapvertrekken op de begane grond in een separate vleugel liggen blijft daar de privacy behouden ten opzichte van de woonvertrekken, dit heeft het ook mogelijk gemaakt de entree direct aan de woonkamer te laten grenzen.

Op de begane grond is er een aparte slaapvleugel, welke slaapkamers, bad- en bergruimte herbergt. Doordat de slaapvertrekken op de begane grond in een separate vleugel liggen, blijft daar de privacy behouden ten opzichte van de woonvertrekken. Afhankelijk van het type twee of drie slaapkamers, met een of twee badkamers en een apart toilet. Op de verdieping boven de woonkamer bevinden zich nog twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon. Ook is hier een badkamer met douche en toilet.

De Pontile is voor een recreatiewoning ook bijzonder ruim. De verschillende typen zijn hieronder beschreven. Iedere woningtype van de Pontile beschikt over eigen specificaties.

Woningtype Pontile 8-persoons comfort beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Op de begane grond bevindt zich tevens een separate toilet.

De Pontile 8-persoons luxe beschikt over 2 slaapkamers op de begane grond, allebei met een eigen en-suite badkamer, waarvan één met sauna (ouderslaapkamer). Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

De Pontile 10-persoons luxe is een variant met een groter oppervlak, waarin op de begane grond de ouderslaapkamer met en-suite badkamer ook een sauna heeft, en er tevens nog twee slaapkamers, een badkamer en separate toilet aanwezig zijn. Op de verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer.

Ook in het materiaalgebruik is gedacht aan een zorgeloze vakantie. De meeste materialen zijn onderhouds- arm of onderhoudsvrij, o.a.: Betonnen fundering en vloeren, baksteen buitengevels, traditionele spouwmuren waarin een hoge isolatiewaarde is verwerkt, dakpannen en standaard kunststof kozijnen. Op deze wijze kan men aan de woning vooral plezier beleven, en daar draait het per slot van rekening toch om?

Kortom: De woning is specifiek ontworpen als comfortabele recreatiewoning, waarin men jarenlang met het hele gezin, of zelfs met meerdere gezinnen, kan genieten van de unieke ligging in het waterpark Veerse Meer.

Vraagprijzen vanaf €364.250,- v.o.n.

Kijk ook eens op www.wpvm.nl

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 364.250 V.O.N
Bereken uw maximale hypotheek
Bereken nu
Inclusief servicekosten
Nee
Prijs per m2
€ 2.824
Aangeboden sinds
8 juli 2014
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Vrijstaande woning, waterwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
489 m2
Inhoud van de woning
536 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
0 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Energie

Energielabel huis
? niet bekend
Superscherpe energietarieven
Bereken nu
Warm water
Nee

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee
  • Kaart
  • Streetview