Waterpark Veerse Meer Type Pontile 4341 Arnemuiden

Bouwjaar 2015
Aantal kamers 5
Wonen 129 m2
Inhoud 536 m3

Omschrijving

Van harte welkom op onze verkoopdag op zaterdag 9 augustus 2014 om 13:00 uur tot 16:00 uur. Wij ontmoeten u graag op Spieringplaatweg 22 in Arnemuiden.

Waterpark Veerse Meer is een unieke Leisure ontwikkeling op een werkelijk unieke plek direct aan het Veerse Meer.
Het ligt in een zeer royaal natuurgebied (ca. 150 ha.), in één van de meest aansprekende gebieden van de Zeeuwse delta.
De uitbreiding bestaat uit ca. 170 woningen, waarvan er reeds 70 zijn gerealiseerd, een jachthaven met 220 ligplaatsen en een exclusieve centrumvoorziening met welness. Momenteel bieden wij u aan de eerste fase van de nieuwe uitbreiding.
Waterpark Veerse meer ligt heel centraal aan het Veerse meer, een van Nederlands bekende recreatiegebieden. Populair bij Nederlanders, Belgen en Duitsers - een locatie die wordt beleefd als zeer compleet op het gebied van (water)sport en kwalitatief leisure aanbod in het algemeen. Aan de andere kant ook een locatie met veel natuur, rust en privacy. Waterpark Veerse meer biedt de zeldzame kans hier te investeren - in een nieuw vakantiepark met oog en respect voor al deze kwaliteiten.
Begane grond
Woningtype Pontile:
8-persoons comfort (4 slaapkamers, 2 badkamers)
8-persoons luxe (4 slaapkamers, 3 badkamers, 1 sauna)
10-persoons luxe (5 slaapkamers, 3 badkamers, 1 sauna)
Bij het ontwerpen van de Pontilewoning heeft de architect zich laten inspireren door de waterrijke omgeving van de recreatiewoningen op Waterpark Veerse Meer, en wat zich daar tijdens vakanties allemaal afspeelt.

Watervilla Pontile is in het Waterpark Veerse Meer het neusje van de spreekwoordelijke zalm. De Pontile bevindt zich deels boven het water, en deels op het land. Er is bewust voor gekozen de ligplaats voor de boten naast de woning te positioneren, zodat het uitzicht vanuit de woonkamer vrij blijft. De woning en de boten zijn om- en om opgesteld, waardoor de verwantschap tussen architectuur en jachten alleen maar meer natuurlijk wordt. Door de aanlegsteiger aan de zijkant van de watervilla te plaatsen, blijft het zicht aan de voorzijde vrij. De ronde glazen pui zorgt hierdoor voor een panoramisch effect.

De analogie bestaat onder andere uit de nautische omgeving, welke thuis hoort op deze recreatielocatie. Daarnaast kan er genoten worden van het uitzicht op het Veerse Meer en de bezonning op het terras. Het terras verschaft toegang naar de steiger waar een boot kan worden afgemeerd. Het nautische karakter komt terug in de balustrade waarin “visnetten” zijn verwerkt. De oriëntatie van de terrassen is veelal op het zuiden of westen zodat men ook van de zon genieten kan. Het royale terras is vanuit de lichte, ruime woonkamer – met halfopen keuken – die grotendeels boven het water is gebouwd bereikbaar, vanuit twee kanten toegankelijk met openslaande deuren – dat langs de helft van de watervilla loopt en naar wens vier of vijf slaapkamers.

De slaapvleugel herbergt slaapkamers, bad- en bergruimte. Waardoor de grote slaapkamer ook aan het zonnige terras ligt. Doordat de slaapvertrekken op de begane grond in een separate vleugel liggen blijft daar de privacy behouden ten opzichte van de woonvertrekken, dit heeft het ook mogelijk gemaakt de entree direct aan de woonkamer te laten grenzen.

Op de begane grond is er een aparte slaapvleugel, welke slaapkamers, bad- en bergruimte herbergt. Doordat de slaapvertrekken op de begane grond in een separate vleugel liggen, blijft daar de privacy behouden ten opzichte van de woonvertrekken. Afhankelijk van het type twee of drie slaapkamers, met een of twee badkamers en een apart toilet. Op de verdieping boven de woonkamer bevinden zich nog twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon. Ook is hier een badkamer met douche en toilet.

De Pontile is voor een recreatiewoning ook bijzonder ruim. De verschillende typen zijn hieronder beschreven. Iedere woningtype van de Pontile beschikt over eigen specificaties.

Woningtype Pontile 8-persoons comfort beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond en 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Op de begane grond bevindt zich tevens een separate toilet.

De Pontile 8-persoons luxe beschikt over 2 slaapkamers op de begane grond, allebei met een eigen en-suite badkamer, waarvan één met sauna (ouderslaapkamer). Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

De Pontile 10-persoons luxe is een variant met een groter oppervlak, waarin op de begane grond de ouderslaapkamer met en-suite badkamer ook een sauna heeft, en er tevens nog twee slaapkamers, een badkamer en separate toilet aanwezig zijn. Op de verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer.

Ook in het materiaalgebruik is gedacht aan een zorgeloze vakantie. De meeste materialen zijn onderhouds- arm of onderhoudsvrij, o.a.: Betonnen fundering en vloeren, baksteen buitengevels, traditionele spouwmuren waarin een hoge isolatiewaarde is verwerkt, dakpannen en standaard kunststof kozijnen. Op deze wijze kan men aan de woning vooral plezier beleven, en daar draait het per slot van rekening toch om?

Kortom: De woning is specifiek ontworpen als comfortabele recreatiewoning, waarin men jarenlang met het hele gezin, of zelfs met meerdere gezinnen, kan genieten van de unieke ligging in het waterpark Veerse Meer.

Vraagprijzen vanaf €364.250,- v.o.n.

Kijk ook eens op www.wpvm.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 364.250 V.O.N
Aangeboden sinds 08-07-2014
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 129 m2
Perceeloppervlakte 489 m2
Inhoud van de woning 536 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 129 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 50
Bewaard 0
placeholder