Onder optie

Waterpark Veerse Meer Type Eiland 4341 Arnemuiden

Wonen 94m2
Kamers 4
Perceel 375m2
Bouwjaar 2015
Van harte welkom op onze verkoopdag op zaterdag 9 augustus 2014 om 13:00 uur tot 16:00 uur. Wij ontmoeten u graag op Spieringplaatweg 22 in Arnemuiden.

Waterpark Veerse Meer is een unieke Leisure ontwikkeling op een werkelijk unieke plek direct aan het Veerse Meer.
Het ligt in een zeer royaal natuurgebied (ca. 150 ha.), in één van de meest aansprekende gebieden van de Zeeuwse delta.
De uitbreiding bestaat uit ca. 170 woningen, waarvan er reeds 70 zijn gerealiseerd, een jachthaven met 220 ligplaatsen en een exclusieve centrumvoorziening met welness. Momenteel bieden wij u aan de eerste fase van de nieuwe uitbreiding.
Waterpark Veerse meer ligt heel centraal aan het Veerse meer, een van Nederlands bekende recreatiegebieden. Populair bij Nederlanders, Belgen en Duitsers - een locatie die wordt beleefd als zeer compleet op het gebied van (water)sport en kwalitatief leisure aanbod in het algemeen. Aan de andere kant ook een locatie met veel natuur, rust en privacy. Waterpark Veerse meer biedt de zeldzame kans hier te investeren - in een nieuw vakantiepark met oog en respect voor al deze kwaliteiten.
Begane grond
Woningtype Eiland:
6-persoons comfort (3 slaapkamers, 2 badkamers)
6-persoons luxe (3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 sauna)
8-persoons comfort (4 slaapkamers, 2 badkamers)
Bij het ontwerpen van de Eilandwoning heeft de architect zich laten inspireren door de waterrijke omgeving van de recreatiewoningen op Waterpark Veerse meer, en wat zich daar tijdens vakanties allemaal afspeelt.

Daarbij denken we in eerste instantie aan het Veerse meer, een prachtig waterrijk dat door het landschap meandert, waarin zich vele natuurgebieden en eilanden bevinden. Wat zouden we graag op een eigen eilandje kunnen wonen, omringd door het schone water van het Veerse meer. Dat gevoel heeft ons geïnspireerd tot het ontwerp voor woningtype eiland, vrij en bijna helemaal door water omringd terwijl alle faciliteiten van het recreatiepark toch binnen handbereik blijven. Het rondlopende dak biedt beschutting voor de bewoners, niet alleen binnen de woning maar ook als zonwering en veranda buiten. In het midden van het dak wordt een ronde lichtdoorlatende (melkwit) koepel geïntegreerd, wat het gevoel van vrijheid en licht in de woning nog verder versterkt.

De indeling van de woning is vervolgens onder dat dak geformeerd, waarbij de form-follows function methode is toegepast. De woning is als het ware van binnenuit ontworpen, waardoor de verschillende ruimtes in de woning ook aan de buitenzijde herkenbaar te onderscheiden zijn.

De indeling met de woonkamer direct aan het water voegt een belevingswaarde aan de woning toe, alsof men op de rand van het eiland vertoeft. Met uitzicht over het water in het park kan van de woning en zijn omgeving worden genoten, onafhankelijk van het weer.

De comfortabele ruimte in de woning wordt buiten verder aangevuld met een terras dat boven het water ligt, wat ook de toegang verschaft naar de steiger waar een boot kan worden afgemeerd. Uiteraard is daar ook het nautische karakter niet vergeten met o.a. een balustrade waarin “visnetten” zijn verwerkt. De oriëntatie van de terrassen is op het zuiden of het westen zodat men optimaal van de zon genieten kan.

Afhankelijk van de te kiezen uitvoering is de woning ingedeeld met alle ruimten gelijkvloers, drie of vier slaapkamers, en twee badkamers, separaat toilet zoveel mogelijk aan de noordelijke of oostelijke zijde van de woning, en de keuken en woonkamer met eethoek en terras aan de westelijke of zuidelijke zijde. De installaties bevinden zich in de berging, inclusief het warmtetoestel aangesloten op het verwarmings- netwerk in het park. Dat netwerk garandeert een hoog comfortniveau met een minimum aan onderhoud. Daarmee wordt tevens een bijdrage geleverd aan de reductie van CO2 uitstoot. Op deze wijze wordt er in waterpark Veerse meer effectief gewerkt aan een beter milieu: Er staat op de woningen dan ook geen schoorsteen.

Ook in het materiaalgebruik is gedacht aan een zorgeloze vakantie. De meeste materialen zijn onderhouds- arm of onderhoudsvrij, o.a.: Betonnen fundering en vloeren, baksteen buitengevels, traditionele spouwmuren waarin een hoge isolatiewaarde is verwerkt, en standaard kunststof kozijnen. Op deze wijze kan men aan de woning vooral plezier beleven, en daar draait het per slot van rekening toch om?

Kortom: De woning is specifiek ontworpen als comfortabele recreatiewoning, welke “beleefd” kan worden als iets anders dan men thuis gewend is, de beleving van een eigen plek op het water maar wel van alle comfort voorzien. Hierin kan men jarenlang met het hele gezin, jong en oud, genieten van de unieke ligging in het Waterpark Veerse Meer.

Er is tijdelijk een actie waarbij het inventarispakket bij de prijs is inbegrepen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen op het telefoonnummer: 0113 - 23 19 34.

Vraagprijs: vanaf €262.188,- v.o.n.

Kijk ook eens op www.wpvm.nl


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 262.188 V.O.N
Bereken uw maximale hypotheek
Bereken nu
Inclusief servicekosten
Nee
Prijs per m2
€ 2.789
Aangeboden sinds
8 juli 2014
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Vrijstaande woning, waterwoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
375 m2
Inhoud van de woning
403 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
0 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Energie

Energielabel huis
? niet bekend
Superscherpe energietarieven
Bereken nu
Warm water
Nee

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee
  • Kaart
  • Streetview