Waterpark Veerse Meer Type Duet 4341 Arnemuiden

Aantal kamers 4
Wonen 106 m2
Inhoud 416 m3

Omschrijving

Van harte welkom op onze verkoopdag op zaterdag 9 augustus 2014 om 13:00 uur tot 16:00 uur. Wij ontmoeten u graag op Spieringplaatweg 22 in Arnemuiden.

Waterpark Veerse Meer is een unieke Leisure ontwikkeling op een werkelijk unieke plek direct aan het Veerse Meer.
Het ligt in een zeer royaal natuurgebied (ca. 150 ha.), in één van de meest aansprekende gebieden van de Zeeuwse delta.
De uitbreiding bestaat uit ca. 170 woningen, waarvan er reeds 70 zijn gerealiseerd, een jachthaven met 220 ligplaatsen en een exclusieve centrumvoorziening met welness. Momenteel bieden wij u aan de eerste fase van de nieuwe uitbreiding.
Waterpark Veerse meer ligt heel centraal aan het Veerse meer, een van Nederlands bekende recreatiegebieden. Populair bij Nederlanders, Belgen en Duitsers - een locatie die wordt beleefd als zeer compleet op het gebied van (water)sport en kwalitatief leisure aanbod in het algemeen. Aan de andere kant ook een locatie met veel natuur, rust en privacy. Waterpark Veerse meer biedt de zeldzame kans hier te investeren - in een nieuw vakantiepark met oog en respect voor al deze kwaliteiten.
Begane grond
De Duetwoningen worden bij de tweede fase opgeleverd.

Bij het ontwerpen van de Duetwoning heeft de architect zich laten inspireren door wat zich afspeelt in de omgeving van de recreatiewoningen op het Waterpark Veerse Meer.

Daarbij denken we bijvoorbeeld aan het nautische karakter, het dakaanzicht wat in silhouet verwant is aan de zeilen van de zeilboten op het Veerse meer. Maar ook de plattegrond welke zich richt op het uitzicht naar het water. De indeling met de woonkamer aan de waterzijde voegt een belevingswaarde aan de woning toe, alsof men op een luxe jacht vertoeft. Met een panoramisch uitzicht over het water in het park kan van de woning en zijn omgeving worden genoten, onafhankelijk van het weer. (afhankelijk van gekozen ligging)

De comfortabele ruimte in de woning wordt buiten verder aangevuld met een terras dat bij enkele woningen zelfs boven het water ligt. Uiteraard is daar het nautische karakter ook niet vergeten met o.a. een balustrade waarin “visnetten” zijn verwerkt. De oriëntatie van de terrassen is veelal op het zuiden of westen zodat men ook van de zon genieten kan. Vanaf het balkon, dat de vorm heeft van een boeg van een schip, kan men genieten van het uitzicht over het waterpark. De standaard bij de woning behorende steiger maakt het aanleggen van een eigen boot als vanzelfsprekend.

De woning is ingedeeld met één slaapkamer beneden, waar zich ook een badkamer, separaat toilet, keuken en woonkamer zich bevinden. Op de verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, waarvan één zeer ruim is en met balkon. Op de verdieping bevindt zich bovendien de tweede badkamer.

Alle duet-woningen zijn per twee geschakeld, als “twee- onder twee-kap”.

Optioneel is een deel van de duet-woningen uit te rusten met een dubbele schuifwand tussen de woningen. Daardoor zijn de woningen als twee separate woningen te gebruiken, of met de schuifwanden open, als één woning voor twaalf personen. Bij geopende schuifwanden ontstaat één grote woonkamer voor een totaal gezelschap van maximaal 12 personen.

De installaties bevinden zich in de berging op de begane grond, inclusief het warmtetoestel aangesloten op het verwarmings- netwerk in het park. Dat netwerk garandeert een hoog comfortniveau met een minimum aan onderhoud. Daarmee wordt tevens een bijdrage geleverd aan de reductie van CO2 uitstoot. Op deze wijze wordt er in waterpark Veerse meer effectief gewerkt aan een beter milieu: Er staat op de woningen dan ook geen schoorsteen.

Ook in het materiaalgebruik is gedacht aan een zorgeloze vakantie. De meeste materialen zijn onderhouds- arm of onderhoudsvrij, o.a.: Betonnen fundering en vloeren, baksteen buitengevels, traditionele spouwmuren waarin een hoge isolatiewaarde is verwerkt, dakpannen en standaard kunststof kozijnen. Op deze wijze kan men aan de woning vooral plezier beleven, en daar draait het per slot van rekening toch om?

Kortom: De woning is specifiek ontworpen als comfortabele recreatiewoning, waarin men jarenlang met het hele gezin, of zelfs met meerdere gezinnen, kan genieten van de unieke ligging in Waterpark Veerse Meer.

Vraagprijzen vanaf €225.000,- v.o.n.

Kijk ook eens op: www.wpvm.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000 V.O.N
Aangeboden sinds 08-07-2014
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 106 m2
Perceeloppervlakte 234 m2
Inhoud van de woning 416 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 106 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 3
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 39
Bewaard 0
placeholder