Onder optie

Nieuwe Veenendaalseweg 5132 3911 ME Rhenen

59m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
2024
Bouwjaar
WONEN OP NIVEAU
EEN PLAN DAT AAN ALLE KANTEN KLOPT

Schrijf u in op de projectwebsite van NOUVEAU.

Nouveau komt aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen, op de plek van het Gezondheidscentrum en de inmiddels gesloopte Gereformeerde Kerk. De locatie biedt volop ruimte en mogelijkheden voor de ontwikkeling van 38 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie gebouwen, met op de begane grond van de gebouwen het nieuwe Gezondheidscentrum. Hier vindt u straks onder meer twee huisartspraktijken, een apotheek, een tandartspraktijk en een fysiotherapeut. In alle plannen is er bijzondere aandacht voor de architectuur met opvallende hellende daken, veel groen zoals een daktuin en een ondergrondse parkeergarage voor bezoekers aan het Gezondheidscentrum en bewoners van Nouveau. Hier woont u straks op niveau in een plan dat aan alle kanten klopt.

Wonen op niveau
Nouveau telt drie gebouwen. Ze liggen iets verhoogd, waardoor wonen op niveau een extra dimensie krijgt. De twee voorste blokken hebben drie woonlagen en het achterste blok twee woonlagen. Onder alle gebouwen komt op de begane grond het nieuwe Gezondheidscentrum. In het hart van het plan is veel ruimte voor groen met als extra een sfeervolle daktuin. Parkeren voor bewoners en bezoekers kan in de ondergrondse parkeergarage. De 38 appartementen variëren tussen de circa 50 en 170 m2. Van een heerlijk startersappartement tot een groots penthouse. De architectuur van de drie gebouwen is gelaagd en modern waarbij er gespeeld wordt met verschillende kleuren en materialen. Het meest kenmerkende zijn de hellende daken, die Nouveau een bijzondere uitstraling geven.

Duurzaam en energiezuinig
Wonen in een duurzame woning en een groene en biodiverse omgeving vormt het uitgangspunt bij Nouveau. Zo wordt uw appartement gasloos opgeleverd en wordt de verwarming en koeling verzorgd door een warmtepomp en zonnepanelen. Vloerverwarming, die per ruimte geregeld kan worden, staat garant voor een heerlijk binnenklimaat in elk jaargetijde. Het uitgangspunt is om de appartementen te laten voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dit betekent dat u de energie die u nodig heeft vrijwel helemaal zelf opwekt. Goede isolatie en de toepassing van onder meer ledverlichting in de parkeergarage en gemeenschappelijke ruimtes zorgen ervoor dat u in Nouveau extra duurzaam én energiezuinig kunt wonen.

Centraal wonen in Rhenen
Rhenen ligt centraal in Nederland. Omgeven door het landschap van de Utrechtse Heuvelrug met aan de zuidkant de Neder-Rijn, die de stad extra karakter geeft. Het centrum is gezellig met volop winkels, fijne horecagelegenheden en fraaie bezienswaardigheden zoals de oude stadsmuur en de Cunerakerk. De binnenstad is levendig en grotere steden zoals Utrecht en Amersfoort zijn eenvoudig met de bus, de trein en de auto bereikbaar. Bent u meer een rustzoeker? Ook dan is Rhenen het ideale startpunt voor eindeloos genieten.

Heeft u interesse?
Wilt u wonen op niveau in Nouveau? Schrijft u zich dan in via de projectwebsite van Nouveau via www.nouveauwonen.nl. Maak zelf een account aan via deze website.

Heeft u een vraag?
Wilt u meer weten over het project, de appartementen en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Zonnenberg Makelaardij; bel 0317 – 22 80 18 of mail naar ons kantoor.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde prijzen, gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.814
Aangeboden sinds
3 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
177 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, ventilatie, buitenzonwering, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview