Via Regia 131A 6216 BT Maastricht

Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3
Wonen 74 m2
Inhoud 237 m3

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.
Ruim appartement, gelegen in de Maastrichtse wijk Brusselsepoort voorzien van een woonkamer, 2 slaapkamers, gesloten keuken met bijkeuken, badkamer, een balkon aan de voorzijde en achterzijde en een privéberging.
Begane grond
Souterrain:
Privé berging (7m2) gelegen in het souterrain.

Begane grond:
Centrale hal met bellentableau, trappenhuis en brievenbussen.

Eerste woonlaag:
Entree/hal geeft toegang tot de overige ruimtes. Via de ruime woonkamer (33m2) kan zowel het balkon aan de voorzijde, als de achterzijde worden bereikt. Gesloten keuken voorzien van inrichting en apparatuur: afzuigkap, 4 pits keramische kookplaat, oven, koelkast en spoelbak. Aansluitend is de bijkeuken gesitueerd voorzien van witgoedaansluiting, boiler en groepenkast. Slaapkamer 1 (11m2) en slaapkamer 2 (5m2) zijn aan de achterzijde gelegen. De betegelde badkamer (2m2) is voorzien van een douche met vaste wastafel.

Extra informatie:
- Het appartement is voorzien van kunsttof kozijnen met dubbele beglazing
- VVE-bijdrage: €232,- per maand (inclusief stookkosten, opstalverzekering, opbouw reservefonds, algemeen onderhoud)
- Dak van het complex en algemene cv-installatie is recent vernieuwd

Aanvullende informatie:
Het appartement is gelegen in de wijk Brusselse Poort nabij winkelcentrum 'Brusselse Poort'. Tevens is het centrum op 10 minuten fietsafstand gelegen. Verbindingswegen richting Eindhoven, Aken, Heerlen zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 175.000 K.K.
Aangeboden sinds 01-09-2020
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Ja

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 74 m2
Inhoud van de woning 237 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 74 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 3
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 9
Bewaard 0
placeholder