Koperslagersdreef 23C 6216 SN Maastricht

Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3
Wonen 81 m2
Inhoud 253 m3

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.
Ruim appartement (in verhuurde staat) gelegen op de derde verdieping in de geliefde wijk 'Belfort' voorzien van ruime doorzonwoonkamer, twee slaapkamers, badkamer verbonden met toilet, keuken, bijkeuken, twee balkons en privé-berging.
Begane grond
Begane grond:
Ruime entree met bellentableau, trappenhuis en privéberging (6 m2).

Derde verdieping:
Entree/ hal met toegang tot overige vertrekken. De ruime woonkamer (36 m2) is voorzien van een laminaatvloer. De keuken (9m2) is voorzien van een afzuigkap, 5-pits gasfornuis en spoelbak. De keuken geeft tevens toegang tot het balkon. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken (4m2) gesitueerd voorzien van witgoedaansluiting, boiler en meterkast. Slaapkamer 1 (11m2) en slaapkamer 2 (9m2) zijn beide voorzien van een laminaatvloer. Beide slaapkamers geven toegang tot het tweede balkon. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche en een vaste wastafel.

Extra informatie:
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing
- VVE-kosten appartement en berging: €195,- (inclusief voorschot stookkosten, verzekeringen, voorschot groot onderhoud en onderhoud van algemene ruimtes)
- De geiser is gehuurd (€ 15,56)
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Huurprijs € 995,- incl. voorschot gas, water en elektra. Incl. servicekosten en huur berging.

Aanvullende informatie:
Het appartement is gelegen in de geliefde wijk 'Belfort' op loopafstand van het winkelcentrum en in de nabijheid van scholen en openbaar vervoer, eveneens is het centrum van Maastricht goed bereikbaar op enkele minuten. Autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 175.000 K.K.
Aangeboden sinds 24-08-2020
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Ja
Schuur/berging Ja

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 81 m2
Inhoud van de woning 253 m3
Oppervlakte externe bergruimte 11 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten 5 m2
Gebruiksoppervlakte wonen 81 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 5
Bewaard 0
placeholder