Onder optie

Leidsestraatweg 71 3443 BR Woerden

Wonen 174m2
Kamers 5
Perceel 0m2
Bouwjaar 2021
Beleef vestingstad Woerden:

Unieke nieuwbouw, direct aan de "Oude Rijn", op loopafstand van het centrum van monumentenstad Woerden.
Dat is RIJNZICHT. Een kleinschalig en luxueus appartementen complex. Met RIJNZICHT ligt er een buitengewone kans om te wonen in een eigentijds en duurzame appartement aan de "Oude Rijn" in een inspirerende stad, die altijd in beweging is en nooit verveelt.

RIJNZICHT wordt gebouwd aan de Leidsestraatweg en bestaat uit 1 appartement en 4 maisonnettes. Stijlvol en idyllisch in een rustige en groene woonomgeving. Een mooie locatie waar u volop geniet van de energie van de stand en de rustige woonomgeving thuis.

De energiezuinige appartementen zijn voorzien van alle moderne gemakken en zit vol technische snufjes voor optimaal woongenot. En heeft alle voorzieningen op loopafstand. Daarbij parkeert u uw auto('s) heel eenvoudig in de parkeergarage op de begane grond.
RIJNZICHT A JOY FOR LIFE.

LUXE APPARTEMENTEN HIER IS ALLES WAT U NODIG HEEFT

RIJNZICHT is een unieke kans voor iedereen die aan het water wil wonen én wil genieten van het hedendaags wooncomfort. Waar binnen en buiten – door optimale lichtinval – met elkaar verbonden zijn. RIJNZICHT telt 5 luxe appartementen die qua uitstraling aansluiten op de bestaande bebouwing. Een aanwinst voor de gehele Leidsestraatweg.

Comfortabele appartementen
RIJNZICHT bevat 5 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. In grootte variërend van 126 m2 tot 174 m2 en alle met een eigen terras of balkon, 2 parkeerplaatsen met elektrische deur en berging op de begane grond. De appartementen zijn met een lift bereikbaar.

De 5 appartementen hebben minimaal twee tot vier slaapkamers, een ruime living en een heerlijk terras of balkon. Alle appartementen zijn vrij in
te delen, mits technisch mogelijk. Geschikt voor huishoudens in elke levensfase.

RIJNZICHT betekent niet alleen romantisch wonen, maar ook wonen volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard.

Alles voor gemak
De ruim opgezette en lichte appartementen en hebben de mogelijkheid tot eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het appartementengebouw. Ook heeft u de beschikking over een praktische privé bergruimte en een heerlijke buitenruimte.

Energiezuinig wonen
In het stijlvolle ontwerp is veel aandacht besteed aan het energieverbruik van het totale gebouw en de appartementen. Door een zeer goede isolatie woont u hier met lage energielasten. Verwarmen, koken en koelen gaat via alternatieve energiebronnen zoals zonnen-energie, lucht/water warmtepomp en middels een wtw installatie. Uw nieuwe appartement is dus all-electric wat grote voordelen biedt: meer comfort tegen een lager tarief.
Eerste verdieping
Vijfkamerappartement 174 m2

Een zee aan ruimte
Dit appartement biedt plaats aan maar liefst vijf kamers. Ruimte genoeg om uw loges te ontvangen. Een heerlijk balkon aan uw living op het zuiden en met uitzicht over de Oude Rijn. Dat is puur genieten!

Woonkamer met keuken 57 m2 Slaapkamer I 13m2 Slaapkamer II 8m2 Slaapkamer III 14m2 Slaapkamer IVI 15m2 Badkamer I 6 m2 Badkamer II 4m2 Toiletruimte Balkon 9 m2

Garage:
2 parkeerplaatsen
inpandige berging van 6 m2
Inpandige berging, vloerverwarming, rookmelders, ruime stel( verreken) posten, houten stompe deuren en bel, spreek & video installatie

KEUKEN:
De keuken is een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat, het meest persoonlijke deel in uw appartement.
Met oog voor detail zorgen wij dat uw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij uw wensen.
Indien u als koper van een appartement de keuken wilt aanpassen aan uw wensen, dan is er een verrekenpost van € 12.500,00 opgenomen, wanneer dit
gebeurt bij de keukenleverancier verbonden aan dit project.
Indien u er de voorkeur aan geeft om ná oplevering van uw appartement zelf een keuken te laten plaatsen, dan vindt er een restitutie plaats van € 7.500,00.

SANITAIR EN TEGELSWERK
Het standaard sanitair en tegelwerk voor het toilet en de badkamer kunt u in de showroom van Bad & Kamers komen bekijken.
Uiteraard kunt u ook samen met onze adviseur kijken naar de beste indeling voor uw badkamer en kunt u het sanitair en tegelwerk nog helemaal naar eigen smaak
uitzoeken. Er is een verrekenpost opgenomen van € 8.000,00*, wanneer u slaagt bij de leverancier verbonden aan dit project. *Bedrag is exclusief tegelwerk.
Indien u er de voorkeur aan geeft om ná oplevering van uw appartement zelf een badkamer te laten plaatsen, dan vindt er een restitutie plaats van
€ 4.800,00.

Details
VOLOP WOONPLEZIER IN DE BRUISENDE STAD WOERDEN AAN DE OUDE RIJN
In RIJNZICHT woont u op loopafstand van het historische centrum van de eeuwenoude vestingstad Woerden.

Door de bijzondere ligging biedt Woerden u een inspirerende woonomgeving midden in het Groene Hart. De gunstige ligging van de stad ten opzichte van het
wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Woerden.

Overal in het centrum van Woerden zijn de sporen van het rijke verleden terug te vinden. Woerden heeft een authentieke sfeer en charme. En tal van monumentale
panden, een stadsplein met veel winkels, warme bakkers, ambachtelijke slagers, bruine cafés en restaurants van uiteenlopende stijl en smaak.

Kortom; volop genieten dus!!

LUXE APPARTEMENTEN AAN DE OUDE RIJN

In Woerden heette de Leidsestraatweg tot 1932 Pannenbakkerijen – sinds vroege tijden vanaf de 17e eeuw werd het de locatie voor nijverheid en arbeiderswoningen: baksteen en pannenfabrieken, graan en veevoer, handel en bewerking.

RIJNZICHT is straks een plek die de compactheid, kleinschaligheid en het waterrijke karakter van Woerden omvat.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 798.000 V.O.N
Bereken uw maximale hypotheek
Bereken nu
Inclusief servicekosten
Nee
Prijs per m2
€ 4.581
Aangeboden sinds
29 januari 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
(KAPMETPLAT) Kap met plat

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
0 m2
Inhoud van de woning
671 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
39 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, ventilatie, lift

Energie

Energielabel huis
APLUSPLUS
Superscherpe energietarieven
Bereken nu
Warm water
Nee

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja
  • Kaart
  • Streetview