Kompasstraat 67 2583 XW 's-Gravenhage

61m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1933
Bouwjaar
APPARTEMENT OP 1E ETAGE MET 3 SLAAPKAMERS EN 2 BALKONS OP HET ZUIDWESTEN, GELEGEN IN DE KOMPASSTRAAT OP SCHEVENINGEN EN OP NOG GEEN MINUUT LOPEN VAN STRAND EN ZEE

Een dag in de zomer. Weinig wind, hoge golven met boei-waardes van 2m op de wadden en 1,5m elders langs de kust. Alleen het zuiden heeft iets minder hoogte, maar geniet dan weer wel van de meeste windluwte aan het einde van de Noordzee.... is dit het bericht waar jij 's morgens mee wakker wordt? Dan zou dit appartement weleens jouw kans kunnen zijn op een geweldige woonplek bij het strand!

De woning heeft een goede zomerbries nodig om de boel op te knappen en te moderniseren. Eenmaal opgeknapt woon je op een heerlijke locatie met openbaar vervoer voor de deur, winkels en horeca om de hoek gelegen in de Keizerstraat en natuurlijk loop je zo het strand en de boulevard van Scheveningen op.

Indeling:
Via het goed onderhouden portiek entree tot de woning gelegen op de 1e etage.

Binnenkomst in de gang vanuit waar toegang tot de woonkamer, 3 slaapkamers, keuken, separaat toilet en meterkast. Aan de voorzijde een slaapkamer voldoende ruim voor een 1-persoonsbed en kast. Vervolgens de woonkamer met aan de voorzijde een erker waardoor goed lichtinval en ruim uitzicht over de straat en omgeving. De voorzijde is, net zoals de gehele woning, voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiepramen en dubbel glas.

De brede, enkele authentieke en-suite deur met bijzonder glaswerk en vaste kasten zorgen voor een flexibele scheiding met de achterkamer, welke nu ingericht als ruime slaapkamer. Hoge ramen en deuren die leiden naar het grote achterbalkon. Vanuit hier kijk je richting het zuidwesten en heb je uitzicht op de vuurtoren. Voor verduistering en isolatie kan hier gebruik gemaakt worden van het elektrische rolluik.

De keuken is praktisch in te richten met ruimte voor een koelkast met gaskookplaat en een wasmachine. Tevens heb je ook vanuit hier toegang tot het grote achterbalkon.

De derde slaapkamer biedt toegang tot de badkamer en het eigen kleinere achterbalkon gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 1933;
- Recht van erfpacht eeuwigdurend middels notariële akte, canon € 39,60 + € 14,- beheerkosten per half jaar, herzieningsperiode canon 1-7-2026;
- Circa 60 m2 woonoppervlakte;
- Energielabel F geldig tot 18-12-2030;
- 2 Zonnige achterbalkons op het zuidwesten ;
- Parkeren voor de deur, bewonersvergunning en bezoekerspas aan te vragen via gemeente ;
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR-glas;
- Warmwatervoorziening Geiser (huur);
- Gaskachel;
- Actieve VvE8/256e aandeel, bijdrage € 160,- per maand;
- Goede ligging t.o.v. openbaar vervoer, winkels en strand.

Verkoopcondities:
- Oplevering in overleg korte termijn mogelijk;
- Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag;
- Ongeacht het bouwjaar en de staat van onderhoud zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Afsluiting:
Wonen in de Kompasstraat op Scheveningen betekent een waar paradijs voor strand- en natuurliefhebbers en surfers. Met stevige zomerse wind door deze woning, is dit een ideale plek om te wonen. We nodigen je graag uit om het te ervaren en een afspraak te maken voor een bezichtiging. De makelaar leidt je met veel plezier rond.

Enthousiast over deze woning, maar uw eigen woning nog niet verkocht? Neem contact op met ons kantoor voor een gratis waardebepaling. Wij plannen dan direct een afspraak met de makelaar en heeft u op korte termijn beter inzicht in uw mogelijkheden.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.098
Aangeboden sinds
29 juli 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview