Verkocht

Verbindingsweg 12 9865 TE Opende

82m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Aan de Verbindingsweg te Opende krijgt het prachtige plan ‘Borgerhof’ steeds meer vorm. Binnen dit plan worden er 17 levensloopbestendige koop appartementen gerealiseerd evenals 9 huureenheden voor jong volwassenen met een beperking. De17 levensloopbestendige appartementen variëren van 84 tot 126 m2. Op de begane grond heeft ieder appartement een eigen terras en voortuin, kiest u voor een appartement op de bovenverdieping dan heeft u beschikking over een balkon met terras. Ieder appartement heeft een ruime berging op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid op privé terrein aanwezig.

Bij het ontwerp heeft de architect rekening gehouden met het landschap en de voormalige functie van het terrein. Het ontwerp van de ‘Borgerhof’ zou men dan ook kunnen benoemen als type ‘schuurwoning’. Voor de landelijke uitstraling is er onder andere rekening gehouden met de kleurstelling van materialen en het gebruik van natuurlijke producten zoals hout. Ook wordt het geheel duurzaam gebouwd met optimale isolatie. Het energielabel wordt t.z.t. vastgesteld en betreft nu een indicatie. Ook zijn de appartementen zijn enkel voorzien elektriciteit en creëren we, in combinatie met de aangebrachte zonnepanelen, zeer energiezuinige appartementen.

Verbindingsweg 12
Woningtype B2 bouwnummer 15, ofwel Verbindingsweg 12, is een schitterend appartement en deze heeft vanaf het balkon ruim uitzicht over de gezamenlijke binnentuin is iets meer straat gericht. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken en toegang tot een zolderverdieping van 41,7 m2.

De v.v.e. is inmiddels opgericht en volop in actie. Houdt u naast de aanschaf rekening met de volgende kosten;
maandelijkse bijdrage VvE €172,-, vanaf 1 januari 2023 (t/m december 2022 €100,- per maand)

Uiteraard beschikken wij over gedetailleerdere verkoopinformatie. Belangstelling voor dit prachtige project? Neem vrijblijvend contact met ons op en we sturen u graag de verkoopbrochure en verkooptekeningen toe!
Details
- Nieuwbouw
- Energiezuinige appartementen
- In dorpskern zeer nabij voorzieningen

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 juni 2023
Verkoopdatum
30 november 2023
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.718
Aangeboden sinds
19 juni 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
341 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
24 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview