Prinses Marijkestraat 26 1619 BX Andijk

Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3
Wonen 72 m2
Inhoud 185 m3

Omschrijving

Comfortabel, licht en rustig appartement (2006) met lift, gesitueerd op eerste verdieping aan de achterzijde. In centrum van Andijk met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Woonoppervlakte is ca 72,5 m2, met daarnaast balkon (oost/ruim 7 m2), eigen extra afgesloten berging op begane grond en eigen parkeerplaats. Indeling ruime entreehal, woonkamer en open keuken (35 m2), grote slaapkamer, kleine slaapkamer/werkruimte, badkamer, apart 2e toilet met fontein en berging c.q. ketelruimte.
Details
Het appartement beschikt over een uitgebreide inbouwkeuken. Hierin begrepen is een vaatwasser (Smeg), 5-pits-gasstel met heteluchtoven (merk Smeg), losstaande koel-/vrieskast (Whirlpool), een RVS afzuigschouw. Voorts is aanwezig een granieten aanrechtblad, stalen spoelbak, bovenkastjes en opbouwspotjes. De keukenvloer is belegd met plavuizen.
De ventilatie geschiedt via een mechanisch systeem, waarop ook de afzuigschouw is aangesloten. Voorts zijn bij de ramen ventilatieroosters toegepast voor extra ventilatie. Het balkon is via een deur vanuit de woonkamer bereikbaar.

Via een tussendeur is vanuit de woonkamer de slaapkamer bereikbaar, alsmede de badkamer. Deze grote slaapkamer meet 3mx4,45m. Aansluitend is de badkamer met afgescheiden douche, wandtoilet, wastafel, radiator en badkamermeubel. De wanden van de badkamer zijn geheel betegeld.

Vanuit de entreehal kan zowel de binnenberging, de 2e toiletruimte (wandtoilet, fontein, geheel betegeld) en de 2e slaapkamer (2,86mx2,13m) worden betreden. De berging biedt ondermeer plaats aan de wascombinatie, een eigen HR combiketel en de mechanische installatie. Voor de cv-ketel is een centraal onderhoudabonnement gesloten. De meters zijn ondergebracht in een buitenkast, bereikbaar via de centrale hal.

Met de koop van de eerste eigenaar verkrijgt u hier een appartementsrecht. Dit houdt in een aandeel in het gebouw met toebehoren, dat de bevoegdheid geeft op het gezamenlijk gebruik van bepaalde ruimten (b.v. centrale hal en trappenhuis) en het alleengebruik van een bepaald gedeelte van het gebouw (privegedeelte, de woning en berging). Een en ander is vastgelegd in de notariële akte van splitsing in appartementsrechten. Hierop geldt een aanvulling door het huishoudelijke reglement, met gedragsregels voor de eigenaren/bewoners.

Iedere eigenaar is wettelijk verplicht lid van de Vereniging van Eigenaren (VVE). Deze vereniging behartigt de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren, ook wat betreft bijvoorbeeld het onderhoud van het gebouw en installaties. De vereniging kent ook een bestuur en een ledenvergadering. De bijdrage servicekosten is momenteel ca € 85,- per maand voor deze woning. Dat omvat kosten zoals opstalverzekering, WA-verzekering van de vereniging, reservering voor groot onderhoud zoals dak, lift en schilderwerk, klein dagelijks onderhoud, administratiekosten, schoonmaak van de algemene ruimten, kosten lift en aandeel energiekosten algemene verlichting en algemeen waterpunt. Verdere informatie bij de secretaris van de VVE (tevens bewoner gebouw).

Het gebouw omvat in totaal 16 appartementen met een goed functionerende VVE. Er is vanaf de start begonnen met de bijdragen door de bewoners. Dit appartement heeft in de vereniging een positief aandeel van ca € 1.000,-, dat overgaat op de nieuwe eigenaar. Tevens betreft het hier een nieuw gebouw waaraan voorlopig geen noemenswaardig onderhoud is te verwachten. Inzage in de cijfers is mogelijk.

Voorts is de woonkamer voorzien van een laminaatvloer, de slaapkamers met tapijt en de keuken met plavuizen. Met de centrale entree is contact via een intercominstallatie met beeld en geluid. Op de begane grond is een eigen af te sluiten berging (1,83x3,74m, hoog 3,14m) voor fietsen enzovoort. Deze berging is voorzien van verlichting en stopcontact. Een eigen genummerde buitenparkeerplaats achter het gebouw behoort ook dit appartement. Het appartement is zo goed als nieuw en zorgvuldig bewoond door huidige eigenaar. De energiekosten (gas, elektra) zijn met een voorschotbedrag van ca € 90,- per maand gunstig. In de morgen ziet u de zon vanuit het oosten direct in huis. Door de ligging op de 1e verdieping is de privacy in de woning en het balkon goed.

Op onze kantoorsite WWW.FOCUSMAKELAARDIJ.NL treft u bij de beschrijving van dit appartement onder de knop “bijlage” een brochure aan met ondermeer plattegronden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 184.000 K.K.
Aangeboden sinds 05-04-2011
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 72 m2
Inhoud van de woning 185 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 72 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten 6 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 33
Bewaard 0
placeholder