Tergracht 7 9091 BG Wyns

125m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Wonen aan de Dokkumer Ee! Er is nog één appartement beschikbaar. Er zijn weer grote vorderingen gemaakt, zowel binnen als buiten. De kade met steiger, ook toegankelijk voor minder validen, is gerealiseerd. De balustraden bij de balkons zijn geplaatst en men is gestart met de bouw van de ruime bergingen, aanleg van de parkeergelegenheid en van de tuinen rondom.

Heerlijk, gelijkvloers wonen nabij het water met fantastisch uitzicht, wie wil dat niet? Het kan in het complex aan de Tergracht 7 in Wyns (Burdaard). Hier worden 4 tot 6 woningen gerealiseerd, waarbij ruimte en kwaliteit voorop staan en die opvallen door hun individuele karakter. In eerste instantie worden er twee verschillende typen woningen gerealiseerd: Type A & type B.
De vloeren zijn geheel voorzien van vloerverwarming en voorzien van een Anhydriet dekvloer, welke zwevend is aangebracht. Geen geluidsoverdracht en volledig voorzien van verwarming. Er wordt een in staal uitgevoerde deur aangebracht tussen woonkamer en hal.
Er zal een hybride warmtepomp worden aangebracht, die in principe gebruik maakt van de door de eigen zonnepanelen opgewekte elektriciteit.

De appartementen op de begane grond hebben ca. 125 m2 woonoppervlak. Tevens hebben deze appartementen een eigen tuin. alsmede evenals de overige appartementen, 2 eigen parkeerplaatsen en een berging in het vrijstaande bergingen gebouw. NOG ÉÉN BESCHIKBAAR.
De appartementen op de verdieping zijn groot circa 115 m2 met een balkon van 9.5 m2 en een vaste trap naar de zolderruimte van circa 100 m2 met lichttoetreding vanuit de zijgevel. Deze appartementen zijn inmiddels VERKOCHT.

Alle woningen zijn uitstekend afgewerkt en voorzien van een luxe, open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur alsmede een badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en doucheruimte. Er is sprake van een separaat toilet. Tevens is er bij elke woning een separate bergruimte en een extra ruimte voor de wasmachine en droger te vinden.

Type A: Deze twee woningen op de begane grond bevinden zich op de linker- en rechterhoek en hebben twee slaapkamers en een royale living, met open keuken. Er is een luxe badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en separaat toilet. Deze woningen hebben beschikking over een royale tuin.
Hiervan is nog één appartement beschikbaar.

Type B: Deze twee woningen bevinden zich ook op de linker- en rechterhoek, maar dan op de verdieping. Ze zijn hetzelfde uitgerust als Type A, echter zijn deze voorzien van een vaste trap naar de verdieping. De tuin is er niet, echter hebben deze typen wel een loggia. De vaste trap naar de zolder zorgt voor een royale extra ruimte (ca. 80 m2), die naar eigen wens te gebruiken is.
Deze appartementen zijn inmiddels VERKOCHT.

Daarnaast hebben alle appartementen 2 parkeerplaats(en) en hebben ze een eigen, afgesloten berging buiten het complex. Deze is voorzien van licht en elektra. Ook komt er een aanlegkade welke uitgevoerd in kunststof walbeschoeiing en in hout uitgevoerde steiger. met een eigen aanlegplaats van 10 meter breed. Het object ligt aan de staande mast route van Grou naar Dokkum en aan de Elfsteden route.

De appartementen zijn volledig geïsoleerd en er komen 10 zonnepanelen per appartement. Dit zorgt voor 4000 Watt piek.
De tuin zal, daar waar het nog kan, in overleg met de opdrachtgevers worden uitgevoerd.
De walbeschoeiing zal worden uitgevoerd in een kunststof beschoeiing, met een levensduur van meer dan 50 jaar en de steigers worden uitgevoerd in hout. Voor alle appartementen zijn er eigen aanlegplaatsen.

Een deel van het materiaal betreft impressies en zijn onder voorbehoud.

Dit prachtige object bieden wij aan in collegiale verkoop met makelaar Meindert de Graaf van Hellema Makelaars,
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.880
Aangeboden sinds
18 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
330 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview