Pasteurstraat 44 2522 RM 's-Gravenhage

70m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1930
Bouwjaar
STARTERS OPGELET | JAREN '30 PARTERREWONING | CA. 70 M2 | GELEGEN NOORDPOLDER BUURT AAN DE RAND VAN DEN HAAG NABIJ RIJSWIJK | TUIN OP HET NOORDOOSTEN | OPLEVERING IN OVERLEG

Op loopafstand van een basisschool, de Haagse Hogeschool, station Holland Spoor en de Mega Stores mag 88 Makelaars deze schitterende parterrewoning aanbieden. Veel OV voorzieningen met de belangrijke bus- en tramverbindingen richting Delft, Scheveningen en het Centrum. Tevens zijn de uitvalswegen A12, A13, A4 binnen enkele minuten te bereiken! Er zijn verschillende sportfaciliteiten aanwezig in de nabije omgeving. Daarnaast is de buurt met haar diverse speelplaatsen kindvriendelijk. Uniek wonen in Den Haag vinden wij!

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!
Begane grond
Het appartement beschikt over een fraai leefgedeelte, geheel naar wens in te richten woonkamer en wel drie slaapkamers met in totaal 70 m2 woongenot. Achtertuin op het noordoosten dus volop genieten in de ochtend en middag. Voor een klusser of beginner een ideale woning!

Eerste verdieping
Via de entree kom je in de ruime gang, vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken. Hieronder vallen de keuken, het aparte toilet, de badkamer, de keuken, een van de twee slaapkamers en de sfeervolle woonkamer die gelegen is aan de voorzijde van de woning. Als je doorloopt vanuit de keuken kom je bij ruime serre met mooie open indeling en de achtertuin. Via de woonkamer krijg je toegang tot de tweede slaapkamer. Vervolgens krijg je via de keuken en bijkeuken toegang tot de uitbouw die wordt gebruikt als derde slaapkamer, erg stijlvol en uniek!

Tuin
Achtertuin gelegen op het noordoosten met een schuurtje en ruime berging.

Details
DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
- Eigen grond;
- Bouwjaar 1930;
- Nieuwe ventilatie 2021;
- Douche vernieuwd in 2020;
- Oven 2021;
- Woonoppervlakte 70 m2;
- Actieve VvE, bijdrage VvE €50,- euro per maand;
- Tuin op het noordoosten;
- Zeer centraal gelegen;
- OV meerdere trams en bussen op loopafstand;
- Directe verbinding met Amsterdam;

VERKOOPCONDITIES
- Koopovereenkomst model 2018
- Ouderdoms- en materiaal- en asbestclausule van toepassing
- Notariskeuze in overleg
- Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGING WEL DE VERPLICHTING VAN HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP. DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.214
Aangeboden sinds
25 juli 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview