Gooische Kaai 15huur 1141 TV Monnickendam

208m2
Wonen
8
Kamers
97m2
Perceel
2008
Bouwjaar
Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek met uitzicht op de Lange Brug? Of altijd al vanaf je bank over de binnenhaven van Monnickendam uit willen kijken? Zoek niet verder, want dit pand aan de Gooische Kade 15-16 biedt legio mogelijkheden!

De ruimte beslaat nu het gehele pand op nummer 15. Het pand op nummer 16 is gesplitst. Daarvan behoren alleen de bovenste twee etages bij de aangeboden ruimte. Tot voor kort was het pand tientallen jaren in gebruik als kantoor en dat is natuurlijk ook nu weer mogelijk. Al kun je er ook heerlijk wonen of een combinatie van wonen en werken realiseren. Bovendien is het mogelijk om de panden te splitsen, zodat op nummer 15 een compleet woonhuis ontstaat en op nummer 16 een ruim appartement. Het pand biedt fantastisch veel ruimte met inspirerend uitzicht op de gezellige haven met terrasjes en de boten in het kabbelende water direct voor de deur. Geen dag is hetzelfde met dit uitzicht dat nooit verveelt. Het is een prachtige plek om te wonen of om wonen en werken te combineren. Zoals gezegd zijn er legio mogelijkheden. Dus neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging als je die mogelijkheden ook ziet!

Indeling begane grond
Je betreedt het pand op nummer 15. Na een klein portaal, en de trapopgang naar de eerste verdieping, kom je in de ruimte waar tot voor kort de receptie gevestigd was. Hierachter is een pantry, een vergaderruimte en een toilet gevestigd. Met wat inbeeldingsvermogen is van deze begane grond ook een prachtige woonruimte met open keuken te maken. Of zie je jezelf hier wel werken en boven wonen? Want ook dat behoort zeker tot de mogelijkheden.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping van nummer 15 tref je drie goed bemeten kamers aan, waarvan één met vaste kastenwand. De grootste kamer van 13m2 aan de voorzijde heeft prachtig uitzicht op de binnenhaven van Monnickendam. De kleinste kamer aan de achterzijde biedt toegang tot het dakterras dat op het zuidoosten ligt.

Tweede verdieping
Een vaste trap brengt je vervolgens naar de bovenste etage waar je zowel aan de voor- als achterzijde een royale (slaap)kamer treft. Hier is een derde ruimte beschikbaar om een badkamer in te realiseren. Een toiletruimte is er al gerealiseerd. Om de kamers te vergroten is een vergunning aangevraagd voor een royale dakkapel in beide dakvlakken.

Nummer 16
Een doorgang op de eerste etage brengt je op de eerste verdieping van nummer 16. Het is mogelijk dit gezamenlijk te kopen, maar er bestaat ook de mogelijkheid tot splitsing, waardoor er hier een prettig appartement ontstaat. Op nummer 16 is dan een royale (woon)ruimte met open keuken, met zicht op de binnenhaven, te maken. Een vaste trap brengt je naar de bovenste etage. Ook hier zijn voor beide dakvlakken vergunningen in aanvraag voor een royale dakkapel. Op deze etage is op dit moment een badkamer gesitueerd aan de voorzijde, maar het is mogelijk om op deze etage twee goed bemeten slaapkamers en een badkamer te realiseren.

Omgeving
Het pand ligt aan de Gooische Kaai in het oude centrum van Monnickendam. Cafés, restaurants en gezellige terrasjes zijn hier op loopafstand te vinden. Op zaterdagen vindt vlakbij een gezellige warenmarkt plaats. In de nabije omgeving zijn diverse faciliteiten, zoals een school, sportschool en diverse winkels te vinden. Bovendien stap je vlak bij op de bus die je in 15 minuten naar de Amsterdamse Noord-Zuidlijn brengt.

Ben je op zoek naar een pand met potentie op een prachtige locatie en met flink veel ruimte? Voor gebruik als kantoor, als woonhuis of een combinatie van beide? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende bezichtiging als je die mogelijkheden ook ziet!

Bijzonderheden:
Waanzinnig uitzicht over de binnenhaven van Monnickendam
Mogelijkheid tot kantoor, woning of een gastenverblijf
Aanlegmogelijkheden voor een boot
Dakterras op het zuidoosten
Royaal beschikbaar totaaloppervlak van circa 209m2
Pand kan eventueel gemeubileerd worden opleverd.

Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorg samengesteld. Met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij echter geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan deze informatie enig recht worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
22 april 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woonhuis
Grachtenpand, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
97 m2
Inhoud van de woning
718 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
18 m2

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview