Noorderhavenkade 88B03 3038 XN Rotterdam

78m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1934
Bouwjaar
Per oktober 2022 komt voor de periode van 12 maanden dit ruime en gemeubileerde appartement beschikbaar voor de verhuur.

Met het Vroesenpark om de hoek en alle voordelen van de wijk Blijdorp, is de ligging perfect.

Het appartement is gelegen op de grens tussen Blijdorp en Bergpolder. Beide woonwijken zijn geliefd vanwege het vele groen voor de deur, zo ook aan de groenstrook tussen beide zijden van de Noorderhavenkade. Op loopastand zijn supermarkten, winkels en een gezondheidscentrum te bereiken.
Vanuit het appartement zit je op de fiets zo in het centrum, het Centraal Station, uitvalswegen zijn met de auto eenvoudig te bereiken (A13 en A20), maar merk je helemaal niets van de stadse drukte die binnen handbereik is!

Middels de trapgang in het portiek is het appartement bereikbaar.

Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen met op de eerste verdieping de ruime woonkamer, half open woonkeuken, bijkeuken met kapstok & extra opslagruimte en het toilet. Op de 2e etage bevindt zich de master bedroom en een aparte kleedkamer. De slaapkamer is in 2021 voorzien van een airconditioning welke zowel koelt in de zomer als verwarmd in de winter.
Ook is op deze verdieping de fijne badkamer en een apart washok.


De ruime en lichte woonkamer met uitzicht op het groen aan de voorzijde is gezellig ingericht en voorzien van grote hoekbank. Vanuit de woonkamer is een doorloop gecreëerd naar de half open woonkeuken welkerecent volledig is vernieuwd en toegang geeft tot een balkon om 's avonds nog heerlijk te kunnen genieten van een zomerse avond.

De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een heerlijk 2 persoonsbed en de 2e kamer is ingericht als ruime kleedkamer.
De badkamer is voorzien van inloopdouche en mooi wastafelmeubel.

De woning zal voor de periode van 12 maanden beschikbaar zijn.

Heeft u interesse om de woning met ons te bekijken? Neem dan contact op met Tweelwonen Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken.


________________________________________________________
Per October 1st 2022 for the period of 12 months, this spacious and furnished apartment will be available for rent.

With the Vroesenpark around the corner and all the advantages of the Blijdorp district, this location is perfect.

The apartment is located on the border between Blijdorp and Bergpolder. Both residential areas are popular because of the many green spaces in front of the door, as well as on the green strip between the two sides of Noorderhavenkade. From the apartment you are on the bike in the center, the Central Station, roads are easily accessible by car (A13 and A20), but you will not notice the city bustle that is within reach!

Through the staircase in the porch the apartment is accessible.

The apartment is spread over 2 floors with on the first floor the spacious living room, half open kitchen, utility room with coat rack & extra storage space and the toilet. On the 2nd floor is the master bedroom and a separate dressing room. The bedroom was equipped with air conditioning in 2021, which cools in the summer as well as heats it in the winter.
Also on this floor is the nice bathroom and a separate laundry room.

The spacious and bright living room overlooking the green at the front is nicely furnished and equipped with large corner sofa. From the living room a passage has been created to the half open kitchen which is recently renewed and gives access to a balcony that is great to enjoy a summer evening.

The bedroom on the 2nd floor has a lovely double bed and the 2nd room is used as a spacious dressing room.
The bathroom has a walk-in shower and beautiful sink.

The property will be available for the period of 12 months.

Are you interested in viewing the property with us? Then contact Tweelwonen Rotterdam to discuss the possibilities.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
1 juli 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Portiekwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview