Onder optie

Pelsterstraat 3119 9711 KH Groningen

55m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
2022
Bouwjaar
You can no longer register for this apartment. Comments on this property will not be answered. You will be placed on the reserve list.

INSCHRIJVING GESLOTEN

De 3-kamer woningen zijn op verschillende verdiepingen gesitueerd. De woning kent 1 woonlaag van circa 55m2. De woning beschikt over twee slaapkamers, die eventueel ook als werkkamer kan worden gebruikt.

Midden in hartje centrum van Groningen in de Pelsterstraat gelegen tussen de Vismarkt en het Zuiderdiep worden op dit moment 29 royale huur appartementen gerealiseerd. Op deze voormalige winkel locatie zijn de bestaande panden gesloopt om ruimte te maken voor een hoogwaardig nieuwbouwcomplex. Hierbij is de gevel van Pelsterstraat 35 behouden gebleven en deze zal dan ook gedurende de bouw worden gestut. De woningen hebben een energielabel A++, dit zorgt voor een prettig wooncomfort en een besparing op de energierekening! Het appartementencomplex Werkmanhof bestaat uit een variatie aan appartementen met een woonoppervlakte tussen de 50m2 tot 75m2.

De appartementen kunnen na verwachting medio zomer 2022 worden bewoond.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
15 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview