Uranusstraat 612 2402 CG Alphen aan den Rijn

84m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2008
Bouwjaar
Een mooi ruim appartement met veel licht en een prachtig uitzicht!

Omdat er beschikbaarheid is voor zorghulp is er een minimale leeftijd aangebonden van 55 plus.

Het appartement is gelegen in het Panorama complex Driehoorne. Het appartement bevind zich op de 10e etage en is voorzien van een lichte L-vormige woonkamer met mooie laminaat vloer en een nette open keuken.

Het appartement beschikt over een nette badkamer met inloopdouche en een ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer is bij de woonkamer betrokken waardoor je extra ruimte creëert in de woonkamer met een prachtig uitzicht over Alphen. De grote raampartijen met Frans balkon met harmonica balkondeuren zorgt ervoor dat u het buitenleven heerlijk naar binnen kunt halen. Vanuit uw appartement heeft u een prachtig zicht op de Zegerplas, maar ook over alle andere mooie plekjes van Alphen aan den Rijn. Het complex beschikt over een eigen restaurant, kapper en supermarkt. Mocht u een keer een logee hebben en heeft u geen plek in u eigen appartement dan is het mogelijk een logeerkamer te reserveren.

De Driehoorne is geen gewoon appartementen complex, naast wonen wordt er ook zorg en welzijn aangeboden mocht hier interesse voor zijn. Het complex bied veel mogelijkheden, zo is het mogelijk een fysiotherapeut, steunpunt thuiszorg Medicorner, audicien, diëtist, pedicure en huisarts te bezoeken zonder het gebouw te verlaten. Het gebouw heeft een algemene receptie en het wooncomplex wordt 24 uur per dag bewaakt wat zorgt voor een veilig gevoel. Tevens bevinden zich op de begane grond de royale hal met brievenbussen, 2 liften en heeft u toegang tot de innovatieve gemeenschappelijke fietsenberging.

Veilig en unieke woonomgeving. Het gehele appartement voorzien van elektrische sunscreens alle vertrekken zijn d.m.v. de brede deuren rolstoel- en rollatorvriendelijk Moderne inpandige fietsenstalling (Velospace) met eigen plek in fietscarrousel Veel faciliteiten van serviceflat Driehoorne HR C.V.- combiketel (Nefit, 2020) en mechanische WTW-ventilatie Voldoende parkeermogelijkheden Financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren.

- Per direct beschikbaar
- Deze woning wordt te huur aangeboden voor onbepaalde tijd.
- Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 105,- per maand + onderhoud CV
- Omdat er beschikbaarheid is voor zorghulp is er een minimale leeftijd aangebonden van 55 plus.
- Waarborgsom is twee maanden huur
- Verhuur onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder en VVE

De inkomenseis is 3 x maandhuur = bruto salaris. Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft.
Aan te leveren stukken:
- Kopie geldig legitimatiebewijs
- Kopie van 3 recente op één volgende loonstroken
- Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat
- Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden
- Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden - Inschrijfformulier

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens NEN2580 meetinstructie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
30 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, kabel-tv, glasvezel, lift

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview