Verhuurd

Jacob van Campenplein 174 3067 LE Rotterdam

90m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1965
Bouwjaar
DEZE WONING IS VERHUURD!

Ruime 3-kamerhuurwoning met balkon en berging op de 3e verdieping gelegen boven de winkels van het Jacob van Campenplein. Het groene Prinsenpark, het Kralingse Bos en de Kralingse Plas zijn in de directe omgeving te vinden. In de uiterst groene en kindvriendelijke wijk Het Lage Land. Hier geldt: wonen te midden van het groen van gazons, singels, plantsoenen en groenstroken. Jacob van Campen was architect en kunstenaar uit de Gouden Eeuw. Bel direct voor een bezichtiging.

INKOMENSNORM: 3X DE KALE HUURPRIJS BRUTO PER MAAND.

Prinsheerlijke omgeving
De groene wijk heeft het Prinsenpark en Kralingsbos en de Kralingseplas voor de deur. Winkelcentrum Lage Land, Oosterhof en Alexandrium, metro, trein en bus, het is er allemaal in de buurt.

Een paradijs voor iedereen
Een groene tuinwijk: Straten worden afgewisseld met singels en brede lanen, op tal van plekken zijn plantsoenen ingericht met speelplekken. Het Prinsenpark is het groen hart van de wijk. Overal kunnen de kinderen buitenspelen en ouderen heerlijk wandelen. Winkels en openbaar vervoer (bus, trein en metro) in overvloed. De afstand naar het centrum is ook goed te overbruggen. Daarnaast nog de Bergse Plassen, de Rottemeren of Zevenhuizerplas met strand in Nesselande.

Begane grond
Afgesloten overdekte centrale entree aan de winkelzijde met lift en de bergingen.

3e verdieping
Entree, tochtportaal, L-vormige hal waaraan gelegen de woonkamer, twee slaapkamers en de aparte keuken (eenvoudige opstelling zonder apparatuur). Verder zijn er nog de badkamer, de toiletruimte, de inpandige berging en het balkon.

Algemeen
Oppervlakte ca. 90 m2;
Huurprijs € 995,- per maand excl. servicekosten;
Servicekosten € 35,- per maand
Voorschot stookkosten € 140,- per maand
Minimale huurtermijn van 1 jaar
1 maand borg van toepassing
Oplevering per direct;
Bouwjaar omstreeks 1965;
Vraag naar de voorwaarden.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 juli 2022
Verhuurdatum
12 augustus 2022
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
15 juli 2022
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
234 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, kabel-tv, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview