Verhuurd

Zuidkade 123 2741 JH Waddinxveen

110m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1963
Bouwjaar
U kunt GEEN bezichtiging meer aanvragen / You can NO LONGER request a viewing!


Zuidkade 123 Waddinxveen, Huurprijs € 1170,- per maand

= Bezichtigingen zijn alleen aan te vragen via deze website, niet telefonisch =
= Viewings can only be requested on this website, not by telephone=

Aan de Zuidkade van Waddinxveen bieden wij je dit 5 kamer huurappartement aan. De bovenwoning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, grote aangebouwde serre en een dakterras. Ook is er een kleine fietsenberging in huuraanbod inbegrepen.

Het appartement is grotendeels gestoffeerd en voorzien van een tegelvloer in de woonkamer en hal en laminaatvloeren in de slaapkamers. De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Voor de indeling verwijzen wij graag naar de plattegrond die terug te vinden is op deze site. Huurperiode minimaal 18 maanden en maximaal 24 maanden.

De huurprijs van het appartement is als volgt opgebouwd: Kale huurprijs € 1170,- en € 350,- voorschot voor gas, water en elektra. De gebruikelijke gemeentelijke belastingen zijn voor rekening van de huurder. De zakelijke lasten (woz, riool en afvalstoffenheffing) zijn voor rekening van verhuurder.
Details
Om in aanmerking te komen voor de huur van dit appartement moet er worden voldaan en onderstaande huurvoorwaarden.
1 De minimale inschrijfleeftijd is 21 jaar.
2 De huurder dient te beschikken over de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstatus.
3 Je persoonlijke gegevens dienen overeen te komen met de door jouw aangeleverde inschrijving.
4 Controle van je identiteitsgegevens zal in een later stadium plaatsvinden, je dient dus te beschikken over een geldig legitimatiebewijs.
5 Je inkomensgegevens dienen overeen te komen met de door jou aangeleverde gegevens en moeten voldoen aan de gestelde eisen.
6 Je hebt een verklaring van goed huurderschap (indien van toepassing )

INKOMEN
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dien je een vast dienstverband te hebben met een bruto-inkomen van minimaal 3 keer de maandhuur. Een tweede inkomen wordt voor 50% meegeteld in de berekening. Eventuele betalingsverplichtingen zoals alimentatie en persoonlijke leningen dienen in mindering te worden gebracht op het inkomen.

WERKGEVERSVERKLARING
Mogelijk wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door je werkgever. Naast de werkgeversverklaring dien je een recente loonstrook bij te voegen. Indien je geen werkgever hebt, dien je de meest recente jaaropgave van jouw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

CONTROLE PERSOONSGEGEVENS EN IDENTITEITSBEWIJS
Gouwestad Makelaardij doet onderzoek naar persoonsgegevens en geldigheid van het identiteitsbewijs van de personen die zich inschrijven. De kosten van een dergelijk onderzoek
zullen niet bij de inschrijver in rekening worden gebracht. Inschrijvers zijn ermee bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen. Je persoonsgegevens worden behandeld volgens de wet bescherming persoonsgegevens en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

CONTROLE KREDIETWAARDIGHEID
Gouwestad Makelaardij doet onderzoek naar het betalingsgedrag van de personen die zich inschrijven. De kosten van een dergelijk onderzoek zullen niet bij de inschrijver in rekening worden gebracht. Inschrijvers zijn ermee bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen. Je persoonsgegevens worden behandeld volgens de wet bescherming persoonsgegevens en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

CONTROLE WERKGEVERSVERKLARING
Gouwestad Makelaardij doet onderzoek naar de werkgeversverklaring van de personen die zich inschrijven. Bij twijfel over de echtheid van het document zal Gouwestad Makelaardij contact opnemen met de werkgever. Inschrijvers zijn ermee bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDER(S)
In het inschrijfformulier wordt tevens, indien je momenteel een woning huurt, een verklaring van je huidige verhuurder gevraagd. Indien je een eigen woning hebt, een hypotheekhoudersverklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld. Indien één van bovenstaande verklaringen ontbreekt, kan de aanvraag niet door ons in behandeling worden genomen.

Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 oktober 2023
Verhuurdatum
14 november 2023
Looptijd
24 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
21 oktober 2023
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
275 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Schuur/berging, ventilatie, buitenzonwering, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview