Verhuurd

Pleinweg 52D 3083 EG Rotterdam

91m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1939
Bouwjaar
Per december komt in "Het Hart van Zuid" deze leuke semi gemeubileerde 3 kamer woning op de Pleinweg beschikbaar voor de verhuur.
De woning is in de Wijk Carnisse gesitueerd en is centraal gelegen ten zuiden van de Maashaven, dichtbij het stadscentrum, het Zuiderpark en winkelcentrum Zuidplein. In de buurt vind je verschillende supermarkten, avondwinkels en speciaalzaken en er zijn voldoende voorzieningen op het gebied van recreatie. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het metro en busstation.

Deze ruime woning van 91m2 is middel eigen entree en trapgang te bereiken en is gelegen op de bovenste 2 etages van het complex.

Op de eerste etage is vanuit de hal, waar tevens het separate toilet gelegen is, de ruime woonkamer te bereiken.

Het woon / eetgedeelte is tevens voorzien van open keuken met doorgang naar een balkon. De keuken is voorzien van koel vries combinatie, oven en gasfornuis.

Vanuit de woonkamer is de eerste ruime slaapkamer te betreden. Tevens is aan deze kamer ook een klein balkon te betreden.

Middels een trap is de bovengelegen etage te bereiken. Naast de 2e ruime slaapkamer zijn hier ook de badkamer en wasruimte te vinden.
Vanuit de slaapkamer en wasruimte is een heerlijk terras te betreden welke tot in de late zomer uurtjes flink wat zon biedt.

De badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een douche en van een wastafel en handdoekenradiator.

De ruime wasruimte is voorzien van een wasmachine en tevens is de CV hier gelegen.

De woning zal in eerste instantie van 24 maanden worden aangeboden.

Naast de stoffering als vloeren, gordijnen en verlichting in de woning is de woning tevens voorzien van een mooie hoekbank, salontafel en eetkamer tafel met stoelen.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met onze verhuurmakelaars om de mogelijkheden en specificaties te bespreken.

___________________________________________________

This nice semi-furnished 3-room house on the Pleinweg will become available for rent per December in "Het Hart van Zuid".
The house is located in the Wijk Carnisse and is centrally located south of the Maashaven, close to the city center, the Zuiderpark and the Zuidplein shopping center. In the area you will find several supermarkets, night shops and specialty shops and there are plenty of recreational facilities. In addition, the house is conveniently located for the highways and the metro and bus station.

This spacious house of 91m2 can be reached through its own entrance and staircase and is located on the top 2 floors of the complex.

On the first floor you can reach the spacious living room from the hall, where the separate toilet is also located.

The living / dining area is also equipped with an open kitchen with access to a balcony. The kitchen is equipped with fridge freezer, oven and gas stove.

The first spacious bedroom can be entered from the living room. A small balcony can also be accessed from this room.

The upper floor can be reached via a staircase. In addition to the 2nd spacious bedroom, the bathroom and laundry room can also be found here.
From the bedroom and laundry room you can enter a lovely terrace which offers plenty of sun until late summer.

The bathroom has both a bath and a shower and a sink and towel radiator.

The spacious laundry room is equipped with a washing machine and the central heating is also located here.

The house will initially be offered for 24 months.

In addition to the upholstery such as floors, curtains and lighting in the house, the house is also equipped with a beautiful corner sofa, coffee table and dining room table with chairs.

Has your interest been awakened? Please contact our rental brokers to discuss the possibilities and specifications.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 november 2023
Verhuurdatum
1 december 2023
Looptijd
11 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
20 november 2023
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview