Maria Enzersdorflaan 1d 2661 KN Bergschenhoek

77m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2022
Bouwjaar
Het nieuwbouwproject ‘Hof van Enzersdorf’ op de hoek van de Berkelseweg en de Maria Enzersdorflaan nadert bijna de oplevering. Wij bieden een hoogwaardige en energiezuinige maisonnette aan voor de tijdelijke huur (onbepaald is onder voorwaarden ook bespreekbaar!) met drie slaapkamers, eigen parkeerplaats en berging op de begane grond.
Begane grond
Een markant op de hoek gelegen 4-kamer appartement op een sublieme plek. Daar waar werken wonen werd, staat nu een representatief gebouw met hoogwaardige en energiezuinige appartementen en enkele eengezinswoningen. Je loopt zo naar het zwembad 'De Windas', naar het gezondheidscentrum ‘Parkzoom’ en voor de boodschappen of allerhande activiteiten naar het centrum van Bergschenhoek. Ook Berkel centrum is op korte afstand van de woning gelegen, alle dagelijkse winkels zijn hier te vinden. De auto kan geparkeerd worden op het eigen parkeerterrein achter het pand.

Al beneden ervaar je hoe verzorgd en doordacht dit complex is. Wij snappen best dat je hier graag tijdelijk wilt gaan wonen! Direct bij binnenkomst een lekkere ruime hal waar je de jas en schoenen achter kunt laten. Je kunt ook binnendoor naar de berging, handig voor alle spullen die je tijdelijk niet gebruikt of voor de fiets.

We nemen de trap naar de eerste verdieping, op de overloop rechts het toilet met fonteintje, direct ernaast een praktische kast voor de wasmachine en dan door naar de woonkamer. De woonkamer aan de achterzijde is royaal te noemen, bijna 6 meter breed, en een open keuken met inbouwapparatuur aan de voorzijde van het complex. En dan nog een balkon waar je heerlijk in de ochtend zon een ontbijt kunt nuttigen. We lopen door naar de volgende verdieping.

Hier is aan de voorzijde de badkamer gesitueerd met een tweede toilet, wastafel en heerlijke douche. Een kleine slaap of werkkamer aan de voorzijde, aan de achterzijde nog twee slaapkamers.

Details
Huurvoorwaarden:
- de huurprijs is inclusief de aan te brengen stoffering/afwerking (afgewerkte wanden, PVC vloer en raamdecoratie) en natuurlijk de keuken met inbouwapparatuur en badkamer
- de huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet/tv. Huurder dient deze zelf aan te vragen, wel kunnen wij u hierbij behulpzaam zijn.
- de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.
- de waarborgsom bedraagt 2 maanden huur
- de maximale huurtermijn bedraagt 2 jaar
- huisdieren zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan

Om in aanmerking te komen voor deze woning zijn de eisen als volgt:
- aantoonbaar inkomen uit werk. In de regel dient je (jullie) bruto maandsalaris minimaal drie maal de maandhuur te bedragen.
- in overleg en na goedkeuring verhuurder kan worden gehuurd met aantoonbaar opgebouwd eigen vermogen en het stellen van een extra garantie.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor deze woning, vragen wij u een (gratis) account aan te maken via https://www.digitaalwoningdossier.nl/makelaar/veni-vendi-makelaars-en-taxate/aanlevering. Deze link is te zien via onze eigen website Veni Vendi. Gevraagde gegevens kunt u via een beveiligde omgeving te uploaden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
13 april 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
300 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
7 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Schuur/berging, ventilatie, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview